Polazak.rs
Јавни превоз је привремено укинут!
Превозници

Полазак обједињује комплетно тржиште јавног превоза у друмском и железничком саобраћају пружајући увид у контакт детаље сваког превозника. Постоји и посебан систем „оцењивање превозника“ од стране корисника чиме се будућим путницима пружа верододостојна информација о квалитету услуга превозника. Наши корисници имају могућност коментарисања превозника. Рачунамо на вас у заједничком оцењивању превозника!

Mis Miki Turs
15000 Шабац
Majur - Travnice bb
Рецензије
Оцена корисника (14)
(3.98)
Возни парк
Особље
Тачност
Хигијена у возилима
Оцените превозника...
Возни парк
Особље
Тачност
Хигијена у возилима
Jelica
08.11.2019.

autobus iz Radovasnice kroz Bogosavac nekada dodje u 7.35 ,vrlo cesto u 7.50 a danas je prosao u 8.07.trebalo bi da se zna u koliko sati prolazi a ne da cekam
na stanici po 30 minuta ili da ode ranije pa da zakasnim kao sto mi se desilo pre par dana kada je prosao u 7.35.Vasa kontrola udje u autobus samo da proveri dali su placene karte a red voznje se ne proverava.Do prosle godine taj autobu je u grad stizao u 7.50 ,a sada se nikad nezna.do prosle godine ste imali izuzetno dobre vozace,ljubazne.U martu mi se desilo da nisam imala sitan novac za kartu a vas vozac je drsko i bezobrazno rekao da ce sledeci put da me istera iz autobusa ako nebudem imala sitne pare.Srecom taj vozac vise i neradi na ovoj liniji.

Slađana
16.09.2019.

Vozač jedan stariji na luniji Radovasnixa-Šabac mrška decu po busu.Ženama staje i gde nije stanicama a deci nece ni na stanici.Kod firme Tarbuk mix deci nece da stane a odredjenim zenama staje.Kako je to moguce.Ako nije stanica nije ni za nikoga.Ili neka stane svakome

milan
14.09.2018.

polazak u 21 iz Radovasnice kroz Kasarske livade prodje u 21.05 a nekad u 21.30 . Kako je to moguće ako je polazak iz Radovašnice u 21.00.?

nada
24.07.2018.

vozaci brzo voze

Користимо колачиће за персонализацију садржаја и огласа, пружање функција друштвених медија и анализирање саобраћаја.
Користимо колачиће за персонализацију садржаја и огласа.