Polazak.rs
Интернет продаја аутобуских карата за целу Европу
Превозници

Полазак обједињује комплетно тржиште јавног превоза у друмском и железничком саобраћају пружајући увид у контакт детаље сваког превозника. Постоји и посебан систем „оцењивање превозника“ од стране корисника чиме се будућим путницима пружа верододостојна информација о квалитету услуга превозника. Наши корисници имају могућност коментарисања превозника. Рачунамо на вас у заједничком оцењивању превозника!

Рецензије
Оцена корисника (73)
(3.02)
Возни парк
Особље
Тачност
Хигијена у возилима
Оцените превозника...
Возни парк
Особље
Тачност
Хигијена у возилима
Sanja
29.08.2022.

29.08.2022
Deca su nam dolazila iz Novog Sada u Suboticu. Autobus je bio pun migranata!!!!!
Deca su sedela na stepenicama!!!!
Svi migranti su sedeli na sedištima!!!
Molim vas da li je to normalno u 21.veku?????
Sram vas bilo! Tako se ni životinje ne voze!!!
P. S. Sve pohvale za vozača.

Polazak
19.04.2022.

Ocajan prevoznik, nema studentskih popusta, neljubazno osoblje, sve je skučeno u autobusu, kao sto prethodni komentar kaze bolje sa migrantima u vozu nego ovim prevoznikom

Student
19.04.2022.

Cene su previsoke

путник
03.12.2019.

овај превозник је најгори у целој еуропи,ненајављено само укида линију:бачка топола - нови сад са поласком у 05,00 часова.
први директан превоз из бачке тополе за београд са преседањем у новом саду је сада у 6,15.оваквим потезом је бачка топола саобраћајно је НАЈОБИЧНИЈЕ СЕЛО од 22,00 до 6,15 немате никакав превоз ни за један правац ,СЕЛЕНДРА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nikola
23.05.2019.

Ocajan autoprevoznik, nikada vise u njihove autobuse, radije cu u voz sa migrantima nego sa ovim autoprevoznikom! Ocajan vozni park, kasnjenje konstantno, osoblje neljubazno... Putovao sam od Novog Sada do Subotice, morao sam 2 kofera i ranac da drzim u krilu jer vozac nije hteo da otvori gepek za prtljag...

Користимо колачиће за персонализацију садржаја и огласа, пружање функција друштвених медија и анализирање саобраћаја.
Користимо колачиће за персонализацију садржаја и огласа.