Како да купим карту

На нашем порталу можете брзо и једноставно, кроз само неколико корака, купити аутобуске карте за међународне поласке.

1)      У претраживачу полазака упишите почетну станицу и жељену дестинацију, подесите датум и време путовања. Карту можете купити минимум 24 сати пре поласка. Уколико вам је битна и нека успутна станица, обележите је у пољу „Преко“. Када сте све подесили кликните на дугме „ПРЕТРАГА“.

 

2)      Отвориће вам се понуђени поласци са информацијама о цени, термину, удаљености и превознику. Кликом на било који полазак, можете погледати детаље: успутне станице, растојања, идентификациони код поласка... Када пронађете полазак који вам највише одговара, кликните на иконицу колица за куповину.

 

3)      Отвориће вам се опције за детаље о карти. Уколико желите повратну карту, са леве стране можете одабрати датум повратка. Са десне стране унесите број путника по категоријама (одрасли, омладина, деца). Испод црте ће вам се појавити укупна цена ваше куповине са обрачунатим ПДВ-ом. Када одаберете жељени број карата, кликните на дугме „КУПИ“.

 

Уколико нисте регистровани или пријављени, могуће је да вам се појави следећи прозор:

Уколико тренутно не желите да се региструјете или пријавите, кликните на „БРЗА КУПОВИНА“. Упутство за регистрацију и пријаву, као и предности регистровања можете погледати овде.

 

4)      Да бисте завршили куповину неопходно је да унесете податке о путнику. Попуните сва поља обележена са звездицом (*). Уколико сте регистровани корисник нашег сајта и купујете карту за вас лично, активирајте поље „Моји подаци“ и уштедећете своје време. Напомена: Унесите е-маил адресу на коју желите да вам стигне карта.

 

5)      Одаберите начин плаћања: платном картицом или поштанском уплатницом. Обележите да прихватате правилник нашег сервиса и превозника. Испод „Сумирање“ проверите још једном износ куповине и кликните „ПЛАЋАЊЕ“.

 

6)      А) Уколико сте одабрали плаћање платном картицом бићете преусмерени на страницу нашег процесора плаћања (еМС портал) и овде ћете завршити куповину.

 

Б)    Уколико сте одабрали плаћање уплатницом, биће вам послато упутство за уплату са примером уплатнице на е-маил адресу коју сте навели.

 

7)      Након извршене уплате добићете потврду и карту за одабрано путовање на е-маил који сте навели при куповини. Карту одштампајте и спремајте се за пут!

Користимо колачиће за персонализацију садржаја и огласа, пружање функција друштвених медија и анализирање саобраћаја.
Користимо колачиће за персонализацију садржаја и огласа.