Polazak.rs
Autóbusz jegyek értékesítése
Társaságok

Szerbia összes autóbusz társasága egy helyen. Tárasaság adatbázisunk használatával rendelkezésére áll minden közlekedési vállalat elérhetősége. Osztályozza a társaságok által nyújtott szolgáltatás színvonalát és ossza meg véleményét weboldalunk látogatóival. Bátran fejezze ki véleményét a járművek állapotáról, tisztaságáról, személyzetről, mentrend betartásról. Hisszük, hogy minden vélemény befolyásolhatja a társaságok működését és javíthatja a szolgáltatások minőségét.

Aroma
Vélemények
Felhasználók véleménye (54)
(3.94)
Jármű flotta
Személyzet
Pontosság
Járművek tisztasága
Értékelje a társaságot...
Jármű flotta
Személyzet
Pontosság
Járművek tisztasága
Darko
13.09.2020.

Isao sam sa ovom kompanijom do Visegrada, zaista sam zadovoljan , klima radi i cisto je sve. Jedino sto su stajali u svim mogucim vecim gradovima, ali to je ruta puta tako da nemam sta da se bunim.

Aleksandra
20.06.2020.

Korisnik Aroma prevoznika sam vec skoro 10 godina.Licno imam ljepo iskustvo,autobusi su udobni,uredni i jako ocigledno veoma dobro odrzavani.
Samim tim da sam veoma cesto putovala Evropom istim prevoznim sredstvima,smatram da je na relaciji Beograd -Sarajevo bas ova kompanija najbolji izbor. Srdacan pozdrav,Aleksandra

Darko
29.01.2020.

Sve pohvale, povoljne cijene, vozila uvijek uredna i cista. Sve pohvale za ljubaznost.
Svakako preporucujem.

Marija
25.01.2020.

Najjeftiniji i najbolji prevoz! I pozitivni vozaci.Sve pohvale

Ana
22.09.2019.

22.09.2019 - Veoma bahat vozac koji je krenuo iz Cacka u 14:00. Nije hteo da me primi u autobus do Beograda iako je redovan polazak autoprevoza Cacak u 14:00 otkazan. Ovo nije privatan prevoz sto znaci da ne postoji pravilo po kojem ne sme da mi proda kartu do Beograda osim sopstvene bahatosti. Kada sam uzela telefon da slikam autobus da bih upamtila koji je prevoznik zaustavio je autobus da se svadja.

Dragana
15.09.2019.

Za izbegavanje

Katarina
16.07.2019.

Odakle da pocnem. Kupila sam kartu nedelju dana ranije kako bih imala osigurano mesto, medjutim to se uopste ne postuje. Vozaci prvi red sedista koriate za svoje stvari, a mi putnici na dalje zauzimamo po principu ko pre njemu devojka. Da ne zaboravim da ukrcavaju putnike i kada su sva sedista popunjena, pa moraju da stoje, a karte i dalje naplacuju regularno. Odmah sam uzela i povratnu kartu, ali u autobusu su mi rekli kako ne treba rezervacija za tu povratnu kartu i da se to resava u autobusu. Kad sam se ukrcala nije bilo mesta da sednem zajedno sa deckom. Isti ti vozaci sa kojima smo i dosli su jako drsko odgovorili kako smo trebali da rezervisemo karte ako smo hteli da nam se cuvaju mesta. Pored toga kasne i lete kao ludi. Kroz kanjone smo isli kao po autoputu. Vrhunac svega je bio kad su zaboravili 2 putnice prilikom pauze. Dakle, ne prebrojavaju putnike prilikom polaska. Generalni utisak je da se radi o veoma neprofesionalnoj firmi. To ne bi trebalo da bude tolerisano obzirom da sam opisala liniju koja ide preko granice. Moja topla preporuka je da ih zaobilazite u najsirem krugu ukoliko je to moguce.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat, hogy elérhetővé váljanak a közösségi média funkciók, és hogy elemezzük a weboldal forgalmát.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.