Polazak.rs
Autóbusz jegyek értékesítése
Társaságok

Szerbia összes autóbusz társasága egy helyen. Tárasaság adatbázisunk használatával rendelkezésére áll minden közlekedési vállalat elérhetősége. Osztályozza a társaságok által nyújtott szolgáltatás színvonalát és ossza meg véleményét weboldalunk látogatóival. Bátran fejezze ki véleményét a járművek állapotáról, tisztaságáról, személyzetről, mentrend betartásról. Hisszük, hogy minden vélemény befolyásolhatja a társaságok működését és javíthatja a szolgáltatások minőségét.

KOOP Tuzla
75000 Tuzla
Vélemények
Felhasználók véleménye (0)
(0.00)
Jármű flotta
Személyzet
Pontosság
Járművek tisztasága
Értékelje a társaságot...
Jármű flotta
Személyzet
Pontosság
Járművek tisztasága
Zlata
18.12.2018.

Koop Prevoznik/Semberija Transport

Žalba- relacija Beograd - Tuzla (decembar 17, 2018; polazak u 14:30) je bilo najgore moguće iskustvo ikada u javnom prevozu. Vozač je bio neprofesionalan, većinu vremena je proveo na telefonu u razgovoru i slanju poruka sve dok je upravljao vozilom. Nije se ustručavao uživati i u cigaretama za vrijeme vožnje. Mislim da su naši životi važni i da putnici nisu trebali biti izloženi tom stresu .

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat, hogy elérhetővé váljanak a közösségi média funkciók, és hogy elemezzük a weboldal forgalmát.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.