Rólunk

A Polazak.com egy menetrend kereső portál mely a TAP TSI előírásokon alapul. A rendszert a TED szoftver motor hajtja, mely felelős az adatfeldolgozás front back üzeméért is. A projekt célja európai színvonalú utas tájékoztatást biztosítani a szerbiai illetve a régió utas közönségének mind autóbuszon, mind vonaton egy élő multimodális platformon.  A szerbiai Gazdasági Kamara jóakaratának köszönhetően szervezetünk hozzáféréssel rendelkezik a teljes és mindig hivatalos helyközi autóbusz menetrendekhez. A napi szintű menetrendkövetést a változások azonnali adminisztrálása követi mely kiegészül az utasok és a közlekedési lánc részvevőitől beérkező releváns információkkal.
Szerbia nem könnyű piac IT innovációs termékekre, azonban az utazó közönség megnyerésével célunk forradalmasítani a balkáni utas kiszolgálási üzletágat.

 

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat, hogy elérhetővé váljanak a közösségi média funkciók, és hogy elemezzük a weboldal forgalmát.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.