Polazak.rs
Novi redovi vožnje su dostupni za pretragu!
Prevoznici

Polazak objedinjuje kompletno tržište javnog prevoza u drumskom i železničkom saobraćaju pružajući uvid u kontakt detalje svakog prevoznika. Postoji i poseban sistem „ocenjivanje prevoznika“ od strane korisnika čime se budućim putnicima pruža verododostojna informacija o kvalitetu usluga prevoznika. Naši korisnici imaju mogućnost komentarisanja prevoznika. Računamo na vas u zajedničkom ocenjivanju prevoznika!

Simon Voyages
Recenzije
Ocena korisnika (49)
(3.51)
Vozni park
Osoblje
Tačnost
Higijena u vozilima
Ocenite prevoznika...
Vozni park
Osoblje
Tačnost
Higijena u vozilima
Stefana
18.12.2019.

Na stanici u raski nisu zeleli da me prime. Katastrofa,. Student sam i meni ne odgovara drugi prevoz osim njega i cesto putujem. 18.12.2019. Nije mi jasno zasto ulaze u stanicu a ne primaju putnike.

Nilda
20.10.2019.

NAJGORI NA SVETU! WORST EVER!
Totally primitive. Two times I have had bad experience with them. I bought ticket and went to the station and instead of bus there was a 50year old pick up truck. Many people were there and everyone had ticket. They were not interested that we can't sit anywhere and that there were sold 20tickets and only place for 12 travellers.

Najprimitivniji prevoznik ikada.
Desiće vam se da kupite kartu i rezervisete mesto i kada odete na stanicu da vas dočeka poluraspali kombi sa 12sedista. A prodali su karte za 20putnika! I ne interesuje ih uopšte što vi ne možete da stanete u kombi. Kažu da ko neće ne mora...
Tuga i jad.

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.