Polazak.rs
Internet prodaja autobuskih karata za celu Srbiju
Prevoznici

Polazak objedinjuje kompletno tržište javnog prevoza u drumskom i železničkom saobraćaju pružajući uvid u kontakt detalje svakog prevoznika. Postoji i poseban sistem „ocenjivanje prevoznika“ od strane korisnika čime se budućim putnicima pruža verododostojna informacija o kvalitetu usluga prevoznika. Naši korisnici imaju mogućnost komentarisanja prevoznika. Računamo na vas u zajedničkom ocenjivanju prevoznika!

Vot Turist
84210 Pljevlja
Kralja Petra bb
Recenzije
Ocena korisnika (17)
(2.27)
Vozni park
Osoblje
Tačnost
Higijena u vozilima
Ocenite prevoznika...
Vozni park
Osoblje
Tačnost
Higijena u vozilima
Njegos
10.08.2019.

Putujemo iz NS za Žabljak mini bus, pun bez klime. Horor. Zakonom zabraniti. Sad sam se vozio i nikad vise.

Milos
02.08.2019.

Putovao sam njihovim "autobusom" od Podgorice do Kotora u avgustu 2019. godine. Klima ne radi, autobus pun putnika i krajnji horor sto se tice cistoce autobusa. Zadnja vrata zavezana da se ne otvore u sred voznje (vjerovatno mi je par puta proslo kroz glavu da nasilno izadjem) dok su prednja vrata OTVORENA iako je to ZABRANJENO ZAKONOM.

Sve u svemu, jedna cista 0 (nula) i cestitke za servisera koji je odobrio ovom motornom "vozilu" da uspjesno prodje tehnicki i bilo koji drugi pregled.

Nikola
23.11.2018.

Staje se na svakih 20km, da se kupe paketi vozaca iz prodavnica, meso sa Zlatibora. Posalju autobus kak iz filma 'Ko to tamo peva' i prodaju vise karata nego sto moze da stane ljudi. Sve u svemu, nikada vise sa njima.

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.