Kako da kupim kartu

Na našem portalu možete brzo i jednostavno, kroz samo nekoliko koraka, kupiti autobuske karte za međunarodne polaske.

1)      U pretraživaču polazaka upišite početnu stanicu i željenu destinaciju, podesite datum i vreme putovanja. Kartu možete kupiti minimum 24 sati pre polaska. Ukoliko vam je bitna i neka usputna stanica, obeležite je u polju „Preko“. Kada ste sve podesili kliknite na dugme „PRETRAGA“.

 

2)      Otvoriće vam se ponuđeni polasci sa informacijama o ceni, terminu, udaljenosti i prevozniku. Klikom na bilo koji polazak, možete pogledati detalje: usputne stanice, rastojanja, identifikacioni kod polaska... Kada pronađete polazak koji vam najviše odgovara, kliknite na ikonicu kolica za kupovinu.

2.png

 

3)      Otvoriće vam se opcije za detalje o karti. Ukoliko želite povratnu kartu, sa leve strane možete odabrati datum povratka. Sa desne strane unesite broj putnika po kategorijama (odrasli, omladina, deca). Ispod crte će vam se pojaviti ukupna cena vaše kupovine sa obračunatim PDV-om. Kada odaberete željeni broj karata, kliknite na dugme „KUPI“.

3.png

Ukoliko niste registrovani ili prijavljeni, moguće je da vam se pojavi sledeći prozor:

3a.png

Ukoliko trenutno ne želite da se registrujete ili prijavite, kliknite na „BRZA KUPOVINA“. Uputstvo za registraciju i prijavu, kao i prednosti registrovanja možete pogledati ovde.

 

4)      Da biste završili kupovinu neophodno je da unesete podatke o putniku. Popunite sva polja obeležena sa zvezdicom (*). Ukoliko ste registrovani korisnik našeg sajta i kupujete kartu za vas lično, aktivirajte polje „Moji podaci“ i uštedećete svoje vreme. Napomena: Unesite e-mail adresu na koju želite da vam stigne karta.

4a.png

 

5)      Odaberite način plaćanja: platnom karticom ili poštanskom uplatnicom. Obeležite da prihvatate pravilnik našeg servisa i prevoznika. Ispod „Sumiranje“ proverite još jednom iznos kupovine i kliknite „PLAĆANJE“.

4b.png

 

6)      A) Ukoliko ste odabrali plaćanje platnom karticom bićete preusmereni na stranicu našeg procesora plaćanja (eMS portal) i ovde ćete završiti kupovinu.

5a.png

 

B)    Ukoliko ste odabrali plaćanje uplatnicom, biće vam poslato uputstvo za uplatu sa primerom uplatnice na e-mail adresu koju ste naveli.

5c.png

7)      Nakon izvršene uplate dobićete potvrdu i kartu za odabrano putovanje na e-mail koji ste naveli pri kupovini. Kartu odštampajte i spremajte se za put!

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.