Autobus za Amsterdam – Uhvati svoj polazak za Holandiju iz Beograda!

Da li poznaješ ikoga ko se iz Amsterdama vratio razočaran? Ne poznajemo ni mi! Ovo je grad u kome svako može pronaći zabavu po svom ukusu! Nezaobilazno je odredište za sve avanturiste koji su željni dobrog provoda, a spada i u porodične destinacije zbog bogate kulturne ponude i čuvenih muzeja. Ukoliko je Amsterdam i na tvojoj listi gradova koje moraš videti, sada je pravo vreme! U ovo doba godine je najlepši, a svoju kartu za prolećno putovanje u Amsterdam možeš kupiti online:

Beograd – Amsterdam

Beograd-Amsterdam autobus

 

Foto: olja.olivia

IZ BEOGRADA I NOVOG SADA DO AMSTERDAMA SREDOM I SUBOTOM

Autobuske karte prevoznika Lasta od Beograda i Novog Sada do Amsterdama, preko Roterdama i Haga, uvek možeš pronaći u našem planeru putovanja! Redovni polasci iz Beograda su dva puta nedeljno, sredom i subotom, od 10:30h ujutru. Put do Holandije vodi preko Belgije, tako da u okviru ove Lastine linije možeš obezbediti i kartu za Lijež, Brisel ili Antverpen.

 

KRSTARENJE KANALIMA AMSTELA, VOŽNJA BICIKALA I UMETNOST

Zbog brojnih mostova i kanala, ovaj grad je dobio nadimak Severna Venecija, a deo kanala iz 17. veka je od 2010. godine pod zaštitom UNESCO-a. Da li ćeš grad upoznati krstareći po vodama Amstela, kroz malo dužu šetnju ili vožnju popularnih bicikala – izbor je tvoj! Neki od muzeja koje svakako ne treba zaobići su Rijksmuseum, muzej Van Goga i kuća Ane Frank, u kojoj je za vreme 2.svetskog rata nastajao njen čuveni dnevnik. Ono što treba da imaš na umu je da su redovi ispred ovih ustanova prilično dugački u svako doba godine. Gužve su naročito velike vikendom, pa je zbog toga najbolje da ulaznice rezervišeš online.

 

Autobus-Beograd-Amsterdam

Foto:meandwanderlust

SVI UKUSI AMSTERDAMA: KAKAO, SIR I HOLANDSKE VAFLE

Ovaj kraj Holandije oduševljava i najzahtevnije sladokusce! Ako si ljubitelj sira, obradovaće te šarmantne prodavnice koje širom Amsterdama nude veliki izbor ovog mlečnog proizvoda. Najpoznatiji je "Old Amsterdam", ali slobodno degustiraj i ostale dok ne pronađeš omiljeni! Znatiželjne turiste privlače i čuveni "kofi šopovi", jer je ovde dozvoljeno i ono što im je "kod kuće" zabranjeno. Malo dalje, u seocetu Zanse Šans, udaljenom 20-ak kilometara od Amsterdama, i danas možeš popiti topli napitak od kakaa, napravljen na tradicionalan način. Slatkim ukusima tu nije kraj, pa ako voliš naše "bakine kolače", verovatno nećeš odoleti ni mirisu holandskih vafli.

 

Amsterdam-Beograd-Lasta

 

Ako je holandska prestonica i tvoje sledeće odredište, proveri cenu autobuske karte za Amsterdam online i rezerviši svoje mesto putem interneta. Umesto čekanja u redu, kupovinu karte možeš obaviti na našem sajtu, a mi ti želimo srećan put!

Polazak

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.