KONAČNO Prva e-karta u unutrašnjem saobraćaju: Bus Beograd – Niš – Priština

Već je dobro poznato da autobuske karte za evropske gradove možete kupiti na sajtu Polazak.rs, a danas sa našeg online šaltera stižu sjajne vesti! Od sada u našem pretraživaču, osim karata za međunarodne linje, možete pronaći i prvu elektronsku autobusku kartu u unutrašnjem saobraćaju Srbije! U saradnji sa prevoznikom Adio, stavljamo vam na raspolaganje e-karte na relaciji Beograd – Priština. Proverite polaske i rezervišite svoje mesto putem interneta!

Od Beograda do Niša i Prištine u par klikova

Autobus prevoznika Adio polazi tri puta dnevno iz Beograda za Prištinu i Gračanicu. Ovo putovanje traje oko šest sati, u zavisnosti od toga koji polazak odaberete, a u ponudi su vam svakodnevni polasci u podne, u 14h i u 21:30h. Odlična vest je da autobus koji iz Beograda polazi u 14h, do Prištine ide preko Niša, pa na 'Polasku' lako možete obezbediti i vašu online kartu na relaciji Beograd – Niš! Zavirite u naš red vožnje i sami procenite da li je čekanje u redu na autobusku kartu i dalje neophodno.

 

Cene karata kao kod prevoznika!

Ono što nam je izuzetno bitno da podsetimo je da su cene i kategorije autobuskih karata na 'Polasku' jednake kao kod prevoznika. Moguće je poručiti sve: karte u jednom smeru, povratne, karte za decu ili za odrasle. Prevoz dece uzrasta do 4 godine je besplatan, deca od 4 do 10 godina ostvaruju popust od 50 %, a kompletne detalje o kartama možete proveriti pre kupovine, u našoj online prodaji:

 

Beograd – Priština od 12h

 

Beograd – Priština od 14h

 

Beograd – Priština od 21:30h

 

Beograd - Niš

 

Slobodno nas kontaktirajte za bilo kakva pitanja o kupovini autobuskih karata putem 'Polaska' i ne zaboravite, ovo je tek početak! Uskoro će se u našem online šalteru naći i karte za ostale relacije unutrašnjeg saobraćaja. Pretražite Polazak, proverite vaš red vožnje i rezervišite svoju autobusku kartu putem interneta!

 
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.