Autobus za Banjaluku: Najtraženija destinacija na Polasku

Jedna od najtraženijih destinacija u našem redu vožnje je Banja Luka. Bilo da je u pitanju relacija Beograd - Banja Luka, Novi Sad - Banja Luka, ovaj grad je definitivno jedan od najčešćih odredišta naših putnika.

banja luka red voznje

Polasci za Banjaluku

Prema aktuelnom redu vožnje Beograd Banja Luka, veliki broj autobusa polazi u ovom smeru svakog dana. Prvi autobus sa BAS-a za Banja Luku kreće u 6:00h ujutru, prevoznika Autoprevoz Banja Luka. Putovanje do Banja Luke iz Beograda traje 5:40 h i dolazak u Banja Luku je predviđen u 11:40h. Poslednji polazak iz Beograda za Banjaluku je u 23:30h, a dolazak na glavnu autobusku stanicu u Banjaluci je rano ujutru, u 5:10h.

Pogledajte red vožnje Novi Sad Banja Luka

Banja Luka Beograd povratak

Na povratku iz Banja Luke za Beograd saobraća takođe veliki broj prevoznika. Po redu vožnje Banja Luka – Beograd, prvi polazi prevoznik Golubić u 6:00h. U Beograd stiže u 12:15h, nakon 6h 15min putovanja. U večernjim satima poslednji polazak iz Banjaluke za beograd je u 23:30h, prevoznika Mrđa Tours. Putovanje do Beograda sa prevoznikom Mrđa Tours traje 8 sati i 10 minuta, pa se u Beograd stiže u 7:10h ujutru.

Pogledajte red vožnje Banja Luka Novi Sad

Autobuske karte za Banja Luku još uvek nisu u prodaji na Polasku, o novim relacijama u prodaji ćemo vas blagovremeno obavestiti. Do tada, možete se osloniti na naš red vožnje, a karte možete nabaviti kontaktiranjem prevoznika.

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.