Autobus za Bar iz Kragujevca i Čačka svakog drugog dana

Stigli smo do druge polovine letnje sezone i autobusi za crnogorsko primorje su još uvek puni! Na zadovoljstvo svih Kragujevčana, direktni polasci iz Kragujevca za Bar, prevoznika Jadran Line, se tokom cele letnje sezone održavaju svakog drugog dana!

jadran line cetinje kragujevac bar

Kragujevac – Bar

Naš saradnik Jadran Line polazi iz Kragujevca svake druge večeri za Bar sa Glavne autobuske stanice u Kragujevcu u 19:00h. Nakon noćne vožnje preko Srbije i Crne Gore, autobus Jadran Line-a stiže rano ujutru na primorje. Dolazak u Budvu je u 6:20h, u Petrovac na moru u 7h, u Sutomore u 7:15h, a u svoju konačnu destinaciju Bar – u 7:30 h.

Red vožnje Kragujevac - Bar

 

Bar – Kragujevac

Povratak direktnom linijom sa mora za Kragujevac, Jadran Line Cetinje održava, takođe, svakog drugog dana. Iz polazne stanice, Bara, autobus polazi u 19h i u Srbiju stiže u ranim jutarnjim časovima. U Užice Jadran Line stiže u 4:15h, u Čačak u 5:25h, a u Kragujevac u 7:55h.

Red vožnje Bar – Kragujevac

 

Putnici se direktnom prevozu za crnogorsko primorje Jadran Line-a mogu priključiti i u drugim gradovima Srbije, polasci su redovni iz Mrčajevaca, Čačka, Požege, Užica, Nove Varoši i Prijepolja. Sve autobuske karte su dostupne i u našoj online prodaji, a mi smo tu sve vaše nedoumice.

 

 
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.