Autobuske i železničke stanice – svi polasci i dolasci na jednom mestu

Da li vam se dešava da ne možete da dođete do broja telefona autobuske stanice i da teško možete proveriti polazak vašeg autobusa ili voza? Ako i dođemo do kontakt telefona stanice, još zanimljivija situacija u kojoj se možemo naći je da nam na taj telefon niko ne odgovara.

Baš iz ovih razloga, osim aktuelnim autobuskim i železničkim redom vožnje, redovno se bavimo ažuriranjem podataka koji prikazuju polaske i dolaske sa stanica širom Srbije. Napravili smo bazu SVIH autobuskih i železničkih stanica u Srbiji, u kojoj možete pronaći sve potrebne informacije.

autobuska stanica

 

Autobuska ili železnička stanica – vi birate!

Da biste dobili listu svih polazaka i dolazaka, potrebno je samo da odaberete stanicu koja vas zanima. Tri osnovne stvari koje birate su grad, stanica i da li vas zanimaju polasci ili dolasci. Za još preciznije zahteve, uvek možete odabrati datum i tačno vreme, ali nije obavezno. Prikazaćemo vam sve prigradske, međugradske i međunarodne polaske i dolaske sa odabrane stanice!

 

Polasci i dolasci sa SVIH stanica u Srbiji

Kada odaberete stanicu, dobićete osnovne informacije o njoj, koje postoje. Za svaku stanicu prikazujemo adresu, broj telefona, website i radno vreme. Ako stanica nema telefon i ostale informacije, bez brige! Mi prikazujemo raspored polazaka i dolazaka i za one stanice sa kojima nikako ne možete stupiti u kontakt! Na primer, bez obzira što ŽS Podunavci kod Vrnjačke Banje nema kontakt, vi možete kod nas proveriti sve polaske vozova iz ove stanice za Kraljevo i Jagodinu. Pretraživač će vam za svaki polazak prikazati ime prevoznika, dolaznu/polaznu stanicu, tačno vreme polaska i veće mesto preko kog saobraća.

Da li je vaša stanica u našoj bazi? Mi verujemo da jeste, a vi slobodno još danas proverite!

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.