Autobuske karte u online prodaji – cene kao kod prevoznika!

Autobuske karte na međunarodnim relacijama dostupne su u prodaji na našem sajtu već više od godinu i po dana. Ponosni smo što tokom čitavog tog perioda nismo menjali uslove koje omogućujemo našim putnicima, a pri tom pre svega mislimo na obezbeđivanje potpuno istih cena autobuskih karata kao kod prevoznika. Iako su se za kupovinu putem interneta do sada najčešće odlučivali stranci, sve je veći broj i domaćih putnika koji ukazuju poverenje online prodajnom mestu autobuskih karata.

Cene karata na Polazak sajtu su ISTE kao kod prevoznika

Postoji nekoliko platformi za prodaju autobuskih karata putem interneta na Balkanu, ali ono na čemu mi insistiramo od samog početka, jeste ujednačavanje cena sa prevoznicima. Praksa nekih sistema za online prodaju karata jeste da radi održavanja svojih fiksnih (i opravdanih) troškova, naplati od putnika i proviziju za uslugu online kupovine. Međutim, na sajtu Polazak to nije slučaj i ukoliko ste sumnjičavi, slobodno uporedite cene karata na našem sajtu sa onima koje vi plaćate u autobusu ili na stanici. Iznenadićete se, prijatno.

Karte za Mađarsku, Austriju, Italiju, Švajcarsku, Makedoniju i Crnu Goru su online!

Autobuske karte koje možete pronaći trenutno u našoj prodaji su za međunarodne linije od Srbije do Budimpešte, Beča, Skoplja, Venecije, Ciriha, Herceg Novog, ali i do mnogih drugih gradova na ovim linijama. Kupovina karata je vrlo jednostavna, vrši se u par klikova, a autobusku kartu ćete primiti putem e-mejla. Odštampanu kartu, zajedno sa ličnim dokumentom pojazujete pri ulasku u autobus i drugih procedura nema. Bez čekanja u redu na autobuskoj stanici i bez nepotrebnog stresa oko prebukiranih autobusa. Kupovinom autobuske karte putem interneta, vaše mesto u autobusu je zagarantovano, a vi ste čitav posao obavili od kuće!

Za više informacija o načinu funkcionisanja prodaje na našem sajtu, pogledajte Česta pitanja korisnika ili nam se javite! Tu smo za sve vaše dileme!

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.