Autobusom do Ciriha – redovni polasci iz Vranja i Beograda

Autobusom za Švajcarsku polazi nekoliko puta nedeljno i postoje dve redovne linije, koje se sa polaskom iz Srbiju održavaju na ovoj relaciji. U poslednje vreme, avio saobraćaj je sve pristupačniji i putovanje avionom su sve konkurentnija autobusu. Međutim, neke prednosti putovanja autobusom su toliko značajne da autobuski prevoznici pune vozila na ovim linijama na svakom polasku. Naši ljudi se za putovanje autobusom najviše odlučuju jer se teže putne torbe ne naplaćuju mnogo više od lakših, karta se ne mora rezervisati mnogo vremena unapred, a i putnici koji se boje letenja nemaju o čemu da brinu!

 

cirih

 

Kako izgleda put do Ciriha autobusom?

Za putnike sa juga Srbije polazna stanica za Cirih je Vranje i ovu liniju održava prevoznik CH-Komerc. Ostale stanice u Srbiji u kojima se putnici mogu priključiti putu su Vranje, Vladičin Han, Predejane, Leskovac, Doljevac, Niš, Aleksinac, Ražanj. Put se dalje nastavlja preko Hrvatske, Slovenije i Italije, a stanice u Švajcarskoj pre Ciriha su Lugano i Lucern.

Polazak za Švajcarsku iz Beograda i Novog Sada održava prevoznik Lasta. Itinerer puta izgleda malo drugačije, jer Lasta do Švajcarske vozi preko Mađarske, Austrije i Nemačke.

 

Polasci Vranje Cirih – utorkom i subotom

Autobus CH-Komerc (u kooperaciji sa Bogojević Reisen) polazi svakog utorka i subote u 11h sa autobuske stanice u Vranju. Dolazak u Cirih je narednog dana u 13:05h, na stanicu ZOB Bus-Parkplatz Sihlquai, a za više detalja možete pogledati red vožnje Vranje - Cirih.

Polasci Beograd Cirih – utorkom, četvrtkom i subotom

Lastin autobus za Švajcarsku polazi utorkom, četvrtkom i subotom u 20h sa stance BAS Beograd. Na stanicu ZOB Bus-Parkplatz Sihlquai u Cirihu stiže narednog dana u 17:30h, a za detaljnije informacije proverite red vožnje Beograd - Cirih.

 

Cirih - Vranje i Cirih - Beograd povratak

Povratak iz Ciriha za Beograd, Lasta organizuje utorkom, petkom i nedeljom. Polazak iz Ciriha je u 16:30h, a dolazak u Beograd je narednog dana u 14:15h.

Prevoznik CH-Komerc polazi iz Ciriha utorkom i petkom u 17h, a u Vranje stiže narednog dana u 18:40h.

 

cirih

 

Cene autobuske karte za Švajcarsku

Cena autobuske karte na liniji Vranje – Cirih u jednom pravcu iznosi 11.000 din za odrasle. Đaci, studenti, deca i penzioneri imaju pravo na popust, pa tako karta u jendom pravcu za studente i đake košta 9.900 din, a karta za decu od 2-12 godina i penzionere 8.800 din.

Povratna karta za odrasle košta 19.800 din, za đake i studente 17.600 din, za decu od 2-12 godina 14.300 din i za penzionere 16.500 din.

Sa druge strane, autobuske karte CH-Komerca, sa polascima iz Vranja možete pronaći na svim njihovim prodajnim mestima, pa tako i u našoj online prodaji. Za informacije o kupovini karata putem interneta, slobodno nas kontaktirajte!

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.