Autobusom do Skoplja - svakodnevni polasci

Bilo da za Makedoniju putujete iz porodičnih, poslovnih ili turističkih razloga, uvek se možete osloniti na javni prevoz. Saobraćajne veze sa Makedonijom su dobre i iz Beograda za Skoplje svakog dana polazi čak deset autobusa i jedan voz.

skopje

Kako izgleda put do Skoplja autobusom

Putovanje od Beograda do Skoplja traje od 6 do 9 sati, u zavisnosti od prevoznika. Prvi jutarnji polazak je u 7:05h, a poslednji posle ponoći u 0:45h, a oba polaska održava prevoznik Niš Ekspres. Prevoznik Fudeks, sa kojim mi sarađujemo na ovoj liniji, polazi svakog dana u 15:30 h. Na Fudeksovom polasku stanica u Srbiji u kojoj se putnici ukrcavaju je Beograd, a put se dalje nastavlja preko južne Srbije i graničnih prelaza Preševo i Tabanovci do Makedonije.

Polasci Beograd – Skoplje svakog dana

Autobusi Fudeksa za Skoplje polaze svakog dana u 15:30h sa Glavne autobuske stanice BAS Beograd. Put od Beograda do Skoplje je dug 425 km i sobzirom na to da nema mnogo zadržavanja u Srbiji i usputnih stanica, Fudeks ovu relaciju pređe za samo 6 sati i 15 minuta. Dolazak u makedonsku prestonicu je u večernjim satima u 21:45h.

 

Skoplje Beograd povratak

Iz Skoplja za Beograd Fudeksovi autobusi kreću svakoga dana tačno u ponoć. Početna stanica je Glavna autobuska stanica u Skoplju, a dolazak u Beograd je svakog jutra u 6:20 h.

Cene autobuskih karata za Skoplje

Autobuska karta u jednom pravcu od Beograda do Skoplja košta 2.750 din za odrasle. Pravo na popust imaju deca od 2-12 godina i u tom slučaju kartu u jednom pravcu plaćaju 1375 din. Cena povratne karte za odrasle je 4.375 din, a za decu 2.125 din.

Karte Fudeksa možete pronaći na svim njihovim prodajnim mestima, pa tako i u našoj "online" prodaji. Proverite red vožnje Beograd - Skoplje i budite slobodni da nas kontaktirate za bilo kakve informcije u vezi sa kupovinom autobuskih karata putem interneta.

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.