Autobusom do Venecije: Redovna linija, a polasci 5 puta nedeljno!

Autobusom do Venecije: Redovna linija, a polasci 5 puta nedeljno!

 

Osim u sklopu turističkih paket aranžmana, do Venecije se možete zaputiti i redovnim autobuskim linijama. Ovo je naročito zgodno ako želite sami sebi da isplanirate put i period boravka ili ako u Veneciju idete nekim "poslom" koji vam se nikako ne uklapa u zakazane termine organzovanih turističkih putovanja.

 

Kako izgleda put do Venecije autobusom?

Autobuski prevoznik Fudeks i Polazak već nekoliko sezona imaju odličnu saradnju na prodaji autobuskih karata putem interneta za nekoliko relacija, pa i za Beograd - Mestre (Venecija). Putovanje na ovoj relaciji dugačkoj 787 km traje oko 10 sati i 30 minuta. Putovanje do Italije se izvodi preko Hrvatske i Slovenije, prema sledećem itinereru: Veliko Gradište - Požarevac - Beograd BAS – Batrovci (Državna granica RS) – Bajakovo (Državna granica HR) - Bregana (Državna granica HR) – Obrežje (Državna granica SI) – Sežana (Državna granica SI) – Ferneti (Državna granica IT) – Trst (IT) – Mestre, Venecija (IT).

Polasci za Veneciju utorkom i petkom

Fudeksov autobus za Veneciju polazi sa BAS Beograd svakog utorka i petka u 15:30h. Dolazak u Mestre (Mestre Stazione FS Hotel Plaza) je predviđen narednog dana u 2:00h posle ponoći.

Polazak za Veneciju sredom

Fudeksov autobus za Veneciju polazi sa BAS Beograd svake srede u 22:00h. Dolazak u Mestre (Mestre Stazione FS Hotel Plaza) je predviđen narednog dana u 08:30h.

Polasci za Veneciju četvrtkom i nedeljom

Polazak za Veneciju svakog četvrtka i nedelje zakazan je sa Glavne autobuske stanice u Beogradu u 19:30h, a u Mestre (ista stanica Mestre Stazione FS Hotel Plaza) se stiže narednog dana ujutru u 6:00h.

Povratak iz Venecije za Srbiju: 5 puta nedeljno

Polazak iz Mestrea za Srbiju je ponedeljkom, sredom, četvrtkom, petkom i subotom sa stajališta Mestre Stazione FS (Hotel Plaza) u 18:15h .

Cene karata Beograd – Venecija (Mestre)

Cena karte u jednom smeru iznosi 5.000 dinara, a cena povratne karte je 10.000 dinara. Sve karte možete pronaći na prodajnim mestima Fudeks kompanije i u našem sistemu za online prodaju autobuskih karata. Za bilo kakve nedoumice u vezi sa kupovinom autobuskih karata putem interneta, slobodno nas kontaktirajte!

 

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.