Autobusom od Čačka do Sutomora: O direktnoj liniji i ceni karte

Ukoliko planirate da se iz Čačka ili okoline zaputite na letovanje u Crnu Goru, onda će vam dobro doći direktna linija prevoznika Jadran Line Cetinje, koja svakog drugog dana saobraća na ovoj relaciji. Sa početnom stanicom u Kragujevcu, Jadran Line Cetinje povezuje Čačak direktno sa crnogorskim primorjem.

jadran line cetinje sutomore

Čačak – Sutomore

Polazak iz Čačka je uveče u 20:30h, a dolazak na primorje je u jutarnjim časovima. Autobus Jadran Line Cetinje stiže u 6:20h u Budvu, u 7:00h u Petrovac na moru, a u 7:15h u Sutomore! Poslednja stanica ove linije je u Baru, gde autobus stiže u 7:30h. Putovanje od Čačka do Sutomora traje 10:45 h, a za više detalja možete proveriti kompletan red vožnje Čačak Sutomore.

 

Sutomore – Čačak

Povratak sa crnogorskog primorja za Čačak je takođe organizovan svakog drugog dana, a polazak iz Sutomora je zakazan za 19:15h. U Novu Varoš se stiže u ranim jutarnjim satima, u 2:35h, u Užice 4:15h, a u Požegu u 4:40h. Putovanje od Sutomora do Čačka traje 10 sati i 10 min, pa se autobusom Jadran Line Cetinje stiže u Čačak u 5:25h. Kompletan red vožnje na relaciji Sutomore - Čačak možete pogledati u našem pretraživaču.

Cena karte Čačak Sutomore

Autobuska karta u jednom smeru na liniji Čačak - Sutomore košta 2.400 dinara, dok povratna karta za odrasle iznosi 3.630 din. Popust se odobrava za decu, studente i penzionere, a za sve detaljnije informacije možete pogledati elektronsku autobusku kartu za Sutomore.

 

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.