Autobusom za Lugano – polasci utorkom i subotom Bogojević Reisen

Bogojević Reisen je prevoznik specijalizovan za prevoz do Švajcarskih gradova. Ukoliko je vaša naredna destinacija Lugano, sigurno ćete se sresti sa autobusima Bogojević Reisen-a, jer je to trenutno jedini prevoznik na relaciji Srbija – Lugano.

lugano red voznje

Vranje –Niš - Lugano

Autobus Bogojević Reisen-a polazi svakog utorka i subote sa autobuske stanice Vranje u 11:00h za Lugano. Putnici se ovom putovanju mogu priključiti i u stanicama Vladičin Han, Predejane, Leskovac, Doljevac, Niš, Aleksinac i Ražanj. Nakon prolaska kroz Hrvatsku, Sloveniju i Italiju, do Švajcarske se stiže narednog jutra. Na stanicu Noranco u Luganu, autobus pristiže u 9:45h.

Lugano – Niš – Vranje

Povratak iz Lugana sa stanice Noranco za Srbiju zakazan je za 20:30h svakog utorka i petka. Istom linijom kroz Italiju, Sloveniju i Hrvatsku, autobus Bogojević Reisen-a stiže u Srbiju narednog dana u kasnim popodnevnim časovima. Dolazak u Niš predviđen je u 16:15h, a u Vranje u 18:40h.

Autobuska karta za Lugano

Autobuske karte Bogojević Reisen-a za Švajcarsku možete pronaći u svim prodajnim mestima ovog prevoznika, pa i u našoj online prodaji. Autobuska karta za odrasle u jednom pravcu košta 11.000 din, za đake i studente 9.900 din , a za decu do 12 godina i penzionere važi još veći popust, pa karta u jednom pravcu iznosi 8.800 din. Povratna karta za odrasle iznosi 19.800 din, dok je cena sa popustom za đake i studente 17.600 din. Deca do 12 godina povratnu kartu plaćaju 14.300, a penzioneri 16.500 din.

Srećan put!

Proverite detaljno autobuske karte za Lugano

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.