Beer Fest u Beogradu, duhovne svečanosti u Raškoj i sabor harmonikaša u Sokobanji!

Stigli smo do polovine avgusta i manifestacije na otvorenom širom Srbije još uvek privlače veliki broj posetilaca! Dok se gužva sa Sabora trubača u Guči još uvek nije razišla, u Beogradu se priprema Beer Fest, a u Raškoj i Sokobanji još dva sjajna događaja.

beer fest red voznje

15 - 19. Avgust Raške duhovne svečanosti Raška

U Raškoj se ovaj naročit događaj organizuje po 21. put. Najavljeni su koncerti, predavanja i predstave, koje imaju za cilj održavanje duhovnosti, kulture i tradicije ovoga kraja. Zakazani su koncerti Miroslava Tadića, Bajage i Instruktora, predavanje Snežane Radojičić, koja biciklom obilazi svet, i još mnogo drugih sadržaja.

 

Red vožnje za Rašku

 

16 - 20. Avgust Beer Fest Beograd

Još jedan Beer Fest sprema se da dočeka posetioce na Ušću u Beogradu! Organizatori najavljuju odličan provod tokom ovih pet dana, uz nastupe nekih od najzvučnijih imena domaće i regionalne rok scene. Tako se u programu mogu naći grupe Galija, Van Gogh, Riblja Čorba, Hladno Pivo, Zabranjeno Pušenje i mnog drugi!

 

Red vožnje za Beograd

 

18 - 20. Avgust Prva harmonika Sokobanja

Manifestacija koja se uskoro očekuje u Sokobanji ima veoma dugu tradiciju! Prvi put je organizovana 1963. godine kao “Prva harmonika Jugoslavije”, a vremenom je njen značaj porastao pa danas ima međunarodni karakter. Dobar provod uz narodne melodije i zvuk harmonike očekuje sve posetioce sabora harmonikaša u Sokobanji.

Red vožnje za Sokobanju

Iskoristite letnje večeri i rashladite se na nekoj od manifestacija u vašoj okolini! Srećan put i dobar provod!

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.