Beograd - Budimpešta: Svaki dan sa Terra Travel-om!

Autobus za Budimpeštu polazi svakodnevno i sa beogradske i sa novosadske autobuske stanice! Terra Travel je prevoznik koji na ovoj relaciji apsolutno dominira i svakog dana preveze veliki broj turista, ali i svih drugih putnika. Proverite naš red vožnje Beograd Budimpešta i pogledajte raspored polazaka prevoznika Terra Travel i cene karata!

Terra Travel: red vožnje Beograd Budimpešta

Autobus za Budimpeštu polazi svakog dana, a često i dva puta dnevno! Svakog dana autobus polazi u 6h ujutru sa BAS Beograd, u 07:30h iz Novog Sada sa autobuske stanice i u 09:15h sa autobuske stanice u Subotici. Dnevno putovanje do Budimpešte traje 7 h 15 min i predviđeno je da se u Budimpeštu stigne u 13:15h. Osim ovog polaska Terra Travel održava i redovne svakodnevne polaske za Budimpeštu u 20h sa BAS Beograd, u 21:30 sa autobuske stanice u Novom Sadu i u 23:15h sa autobuske stanice u Subotici. Autobus u Budimpeštu pristiže u 3:15h posle ponoći.

Red vožnje Budimpešta Beograd

Povratak iz Budimpešte za Suboticu, Novi Sad i Beograd se održava svakog dana od 12h sa autobuske stanice Nepliget. Dolazak u Suboticu je predviđen u 16h, u Novi Sad u 17:45 h, a u Beograd u 19:15h. Osim ovog, svakog dana polazi još jedan autobus u 19h iz Budimpešte koji u Suboticu stiže u 22:30h, u Novi Sad u 00:15h i u Beograd u 01:45h.

Cene autobuskih karata Beograd Budimpešta

Autobuska karta u jednom smeru košta 2.400 dinara, a cena povratne karte je 4.800 din. Za đake, studente i starije od 65 godina karta u jednom smeru košta 2.160 din., a povratna karta iznosi 4.320 din.

Želimo vam sjajno putovanje i sunčano vreme!

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.