Besplatne filmske projekcije na novoj letnjoj manifestaciji u Beogradu

Volite li letnje projekcije filmova na otvorenom? Na radost građana prestonice, ali i svih onih koji tokom jula i avgusta planiraju putovanje u Beograd, u kalendar manifestacija grada se upisuje novi događaj!

Vedro nebo, svež vazduh, otvoren prostor i veliko platno! Za sve ljubitelje bioskopa na otvorenom, Turistička organizacija Beograda je ovog leta najavila novi festival "Skadarlijski kinematograf".
Ukoliko planirate da se tokom leta uputite u staro jezgro Beograda, predlažemo vam da jedne subote prošetate do Skadarlije. Tokom jula i avgusta će svake subote od 21:00 čas biti upriličena projekcija domaćeg filma u Skadarskoj ulici, ispred Osnovne škole "Skadarlija". U pažljivo odabranim kultnim filmovima će osim Beograđana moći da uživaju i svi gosti Beograda, bilo da su domaći ili strani. Obezbeđen je prevod filmova na engleski jezik, a projekcije će biti besplatne. Već su najavljeni filmovi "Neposlušni", "Lajanje na zvezde", "Poslednji valcer u Sarajevu“ i "Život je čudo". Manifestaciju organizuje Turistička organizacija Beograda u saradnji sa YPSmedia i timom mladih entuzijasta. 
Ukoliko smo vam dali ideju kako biste neki od narednih vikenda mogli učiniti drugačijim, drago nam je. Za odabir datuma ćemo sačekati objavljivanje programa filmskih večeri. A za odabir prevoza, uvek možete konsultovati naš autobuski i železnički red vožnje.
 
red_voznje_beograd_festival_filma
Izvor: TOB
 
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.