Crna Gora Fudeksom: Autobusom do svih mesta na moru svakog dana!

15.07.2017.

Ukoliko tek planirate da krenete za Crnu Goru, u našem redu vožnje možete proveriti svakodnevne polaske prevoznika Fudeks za crnogorsko primorje! Fudeks polazi za Crnu Goru svakoga dana do kraja avgusta, a polasci u septembru će biti otvarani po potrebi.

kotor red voznje

Prevoz do svih mesta na crnogorskom primorju - leto 2017

Polazna stanica Fudeksa za more Crne Gore je Pančevo. Sa stanice Pančevo, autobusi Fudeksa polaze svako veče u 19h za Sutomore, Čanj, Petrovac, Budvu, Kotor, Bijelu, Baošiće, Đenoviće, Kumbor, Zeleniku, Meljine, Herceg Novi i Igalo. Polazak iz Beograda je u 19:45 h, sa BAS-ovog perona broj 4. Za sve detalje oko ovih polazaka preoverite red vožnje Pančevo – Igalo.

Povratak iz Crne Gore - leto 2017

Na povratku iz Crne Gore takođe je organizovan svakodnevni prevoz putnika iz Igala i svih ostalih Fudeksovih destinacija na primorju. Polazak iz Igala je svakog popodneva u 16h, sa Eko benzinske pumpe u Igalu. Nakon noćnog putovanja, dolazak u Beograd je u 6:15h, a u Pančevo u 7:00h. Za još detaljnije informacije o ovoj liniji, pogledajte aktuelan red vožnje Igalo – Pančevo.

Autobuska karta za Crnu Goru - leto 2017

Autobuska karta u jednom pravcu na liniji Pančevo – Igalo košta 3.100 dinara za odrasle, a za decu 2.200 dinara i to važi za sve relacije, bez obzira da li je polazak iz Pančeva ili iz Beograda. Povratna karta na relaciji Pančevo – Igalo košta 4.500 dinara, a povratna karta Beograd – Igalo iznosi 3.900 dinara.

Sve karte prevoznika Fudeks možete proveriti i u našem online sistemu i do karte možete doći putem interneta, iz svoje fotelje. Za bilo kakvu pomoć pri kupovini autobuskih karata, možete nas kontaktirati!

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.