Da li ćete posetiti ove manifestacije u Srbiji? Kalendar za 27. Avgust – 3. Septembar

Poslednja nedelja avgusta, u kojoj načinjemo mesec septembar i ispraćamo leto uz odlične događaje širom Srbije.

red voznje festivali srbija

Dani Piva Zrenjanin 29. Avgust - 03. Septembar

Zrenjanin će ove godine proslaviti 32. po redu Dane Piva, a sve strastvene pivopije i ljubitelji dobrog provoda će tokom ovih šest dana moći da uživaju na Trgu Slobode i Žitnom trgu u Zrenjaninu. Najavljeni su koncerti Vlatka Stefanovskog, Legendi, Bijelog Dugmeta, Van Gogh-a, a kompletan program možete pronaći na zvaničnom sajtu Dana Piva.

Red vožnje za Zrenjanin

 

Roštiljijada Leskovac 28. Avgust - 03. Septembar

Jedna od najomiljenijih manifestacija u južnom kraju Srbije se ove godine tradicionalno održava po 28. put. Leskovačka Roštiljijada za goste sprema sedam dana gurmanluka, muzički program i naravno, pripremanje džinovske leskovačke pljeskavice.

Red vožnje za Leskovac

 

Festival uličnih svirača – Gradić fest Novi Sad 1 – 3. Septembar

Početak septembra se u Novom Sadu proslavlja na naročit način! Ovogodišnji Festival uličnih svirača će biti održan u okviru nove manifestacije Gradić fest, koja se ove godine održava po prvi put u Novom Sadu, u podgrađu Petrovaradinske tvrđave. Cilj nove manifestacije je da ukaže na važnost očuvanja podgrađa Petrovaradinske tvrđave i da oživi taj kraj.

Red vožnje za Novi Sad

Ovo je samo deo programa koji se organizuju u Srbiji ove nedelje, a za pregled svih događaja proverite festivalski kalendar Turističke organizacije Srbije. Iskoristite lepo vreme i prelaz iz leta u jesen dočekajte na veselim ulicama nekog od festivalskih gradova Srbije. Srećan put!

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.