Da li ste posetili Filmski festival ispred Gradske kuće u Beču?

Ukoliko ste nekada Beč posetili tokom leta i prošetali centrom grada, sigurno ste mogli da vidite jednu sjajnu manifestaciju koja se ove godine održava po 27.put. Svake godine, Bečlije i njihovi gosti mogu da uživaju u filmskim projekcijama na otvorenom, ispred Gradske kuće u Beču.

bec autobuske karte

Filmski festival u Beču 2017

Ove godine, Filmski festival ispred gradske kuće u Beču se održava od 30.juna do 3.septembra. Tokom čitavog leta, posetioci ovog festivala uživaju, ne samo u dobrim filmovima, već i u kulinarskim đakonijama, u kojima mogu uživati dok gledaju projekcije. Ovo je sjajna razonoda u toplim austrijskim večerima, a osim toga, prisustvo na projekcijama je besplatno. Ponuda je očigledno atraktivna, pa se na ovom događaju svake godine očekuje u proseku oko 700.000 gostiju, a kompletan program možete pronaći ovde.

Prevoz za Beč: red vožnje i autobuske karte

Ako se spremate za put u Beč, možete u našem pretraživaču proveriti najnoviji red vožnje Beograd Beč, ili polaske iz bilo kog mesta u Srbiji i videćete sve autobuske i železničke veze sa Bečom. Četiri autobuska i jedan železnički polazak dnevno mogu vas povezati sa austrijskom prestonicom, dok cena železničke karte u jednom smeru iznosi 7.790 dinara, a autobuske 3.000 dinara, ukoliko putujete Fudeksom. Sve Fudeks autobuske karte možete pronaći i u našoj online prodaji i možda uštedeti sebi vreme, koje biste proveli čekajući na šalteru.

Do završetka bečkog festivala filma je ostalo još nekoliko dana, te ukoliko vas put nanese u Beč, preporučujemo da iskoristite lepo vreme i zavalite se u stolice ispred Gradske kuće.  

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.