Drinska regata, EXIT, Youth Fair i splavarenje Ibrom: 02 - 09. jul!

Još jedna sjajna nedelja meseca jula je pred nama! U Novom Sadu se održavaju čak dva velika događaja, a i ostala mesta Srbije najavljuju dobar provod! Ako niste otputovali na more, pravo je vreme da se rahladite na Drini ili Ibru!

rafting

Youth Fair 4 - 05. Jul Youth Fair

Ove nedelje je u kalendaru zakazan još jedan sjajan događaj u Novom Sadu! Osim EXIT festivala, omladinu će u Novom Sadu ove nedelje okupiti i šesti po redu Sajam omladinskog turizma Youth Fair. Lokacije održavanja sajma su Katolička porta i Trg Slobode, gde će se predstaviti mnoge destinacije Balkana, kako bi promovisale ovaj region kao odličnu destinaciju za mlade! Detalje o izlagačima možete pogledati na zvančnoj stranici sajma.

Drinska regata Ljubovija 8. jul

Organizatori su najavili da je sve već uveliko spremno za održavanje šesnaeste po redu Drinske regate kod Ljubovije! Zakazani su koncerti Dženana Lončarevića i Leksington benda, na koje će ulaz biti besplatan. Prevoznik Lastra je najavio i polaske za Rogačicu 8. jula:

-7:30 h sa Soko grada

-8:00 h od hotela "Drinska lasta"

-8:00 h od raskrsnice kod Motela u Ljuboviji

Splavarenje Ibrom, Spust bez granica 9.Jul

Za ovogodišnji "Spust bez granica" na Ibru najavljene su odlične aktivnosti za rashlađivanje na reci u ovim toplim danima! Na ovoj dvodnevnoj manifestaciji učesnici će se takmičiti u spremanju riblje čorbe, u igrama bez granica i savladaće Ibar splavovima. Kompletan program možete pogledati na zvaničnom sajtu manifestacije.

Uživajte u dešavanjima koja su vam u blizini, ne zaboravite: Leto je počelo!

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.