Drinska regata, Summer3p i Green Heart Fest! Predstoji nam vesela nedelja!

Kako najavljuju lokalne turističke organizacije, ove nedelje će se u nekoliko krajeva Srbije održati nekoliko zanimljivih događaja! Lokalci, ali i svi gosti, moći će da uživaju na reci, kraj jezera ili u banji!

festivali red voznje

Moto Fest i Drinska regata 21-22.jul

Turistička organizacija Bajine Bašte organizuje sjajan provod, a interesovanje za ovaj događaj je baš veliko. Ove godine će prvo veče Moto Festa velikim koncertom otvoriti Zdravko Čolić. Naredni dan, 22.jul, rezervisan je za Drinsku regatu, a uveče će publiku zabavljati Neverne bebe, Kerber i Rok u ponoć.

Red vožnje za Bajinu Baštu

Summer3p 20-23.jul

Palić je spreman za 15. Letnji festival elektronske muzike na Termalnom bazenu i Muškom štrandu. U toku četiri muzičke večeri, nastupiće domaći izvođači, ali I gosti iz Irske, Nemačke i sa Malte.

Red vožnje za Palić

Green Heart Fest 21-23.jul

Dobra muzika i lepo vreme okupiće i stariju i mlađu generaciju tokom ove tri julske večeri u Sokobanji! Svakog trećeg vikenda u julu mesecu, večeri u Sokobanji su rezervisane za rok koncert Green Heart Fest. Sve posetioce očekuje odlična zabava uz domaće izvođače rok, punk i house muzike.

Red vožnje za Sokobanju

Odličan provod vam želimo!


 

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.