Drumom ili šinama? Izbor je vaš!

 

Korak po korak ka integrisanom planeru putovanja

Počevši od tekuće nedelje, svim korisnicima sajta Polazak.com omogućeno je da putem pretraživača autobuskih redova vožnje dobiju i informacije o polascima na linijama BG:VOZ-a! Integracija ova dva sistema samo je prvi u nizu koraka koje će naš tim u dolazećim danima preduzimati kako bismo za naše korisnike od sajta Polazak.com napravili jedinstveni potpuno integrisani multimodalni planer putovanja. Planer koji je sposoban da za korisnike u svakom momentu pronađe najoptimalnije, najbrže i najpovoljnije rešenje za zahtevane kriterijume pretrage, bilo da žele da putuju železnicom, drumom ili kombinacijom ta dva.

U ovom stadijumu razvoja, putnici imaju mogućnost da u pretraživač ukucaju početne stanice linija BG:VOZ-a, poput Novog Beograda, Batajnice i Beograda, a pretraživač će uz postojeće autobuske linije koje povezuju zahtevana naselja pronaći i linije BG:VOZ-a sa svim podacima na koje ste navikli – svim stanicama koje se nalaze na traženoj liniji, kao i sa podacima o vremenima dolazaka i polazaka kompozicija sa svih stajališta. Na taj način Polazak.com vam od danas omogućuje da na jednom mestu nađete sve redove vožnje različitih prevoznih sredstava i odaberete rešenje koje vam najviše odgovara.

Sledeći koraci u procesu razvoja multimodalnog sistema informisanja omogućiće putnicima podatke o povezivanju železničkih i autobuskih linija kao što trenutno imaju mogućnost da prate presedanja sa jedne na drugu autobusku liniju ukoliko do tražene destinacije ne postoji direktna veza.

  • Klikom na željeni red vožnje otvarate kompletan itinerer:

Pomenuti sistem biće dostupan i na dolazećoj novoj generaciji naše aplikacije Red vožnje, koja će uskoro biti dostupna za besplatan download u Google Play Store-u.

Na ovaj način nastojimo da povežemo u jednu funkcionalnu celinu naša dva trenutno aktivna info servisa za savremene putnike – sajt Beovoz.rs sa sajtom Polazak.com, kako biste sve potrebne informacije našli na jednom mestu, još brže i još efikasnije nego do sad!

Srećan put želi vam Polazak Team!

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.