EXIT Fest 2017 – red vožnje za Novi Sad, Temišvar, Umag i Budvu

Kao i svake godine, bliži se taj prvi četvrtak meseca Jula, kada se na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu održava Festival Exit. Novosađani i ove godine očekuju veliki broj posetilaca iz raznih delova Evrope, a i šire. Organizatori su još u aprilu najavljivali da je prodaja ulaznica već tada bila veća nego u istom periodu prošle godine, tako da se očekuje još jedno uspešno leto i odličan provod.

festival

Exit Leto ljubavi 2017

Osim redovnog novosadskog događaja na koji smo navikli, Exit tim je ove godine pripredio još tri festivala u okviru Exit Leta ljubavi 2017. Tako je 26. i 27. maja u Umagu održan Sea Star, a prvi sledeći festival se sprema za 2. i 3. jun u Temišvaru pod nazivom "Revolution festival". Novost ove godine je da će novosadski exit trajati pet dana, pa će tako redovnom četvorodnevnom programu prethoditi nulti dan, u sredu 5.jula. Odmah posle novosadskog događaja žurka se seli na plažu Jaz u Crnoj Gori, gde će se od 13. do 15.jula održati četvrti po redu Sea Dance festival.

Red vožnje za Novi Sad, Temišvar i Umag

Ako na Exit Fest stižete autobusom ili vozom u našem pretraživaču možete pronaći uvek aktuelan red vožnje svih prevoznika Srbije. Red vožnje za Novi Sad iz svih krajeva Srbije, ali i inostranstva možete proveriti u dva klika. Veze Srbije sa Temišvarom su malo slabije, redovne autobuske linije iz Beograda uopšte ne idu, a vozom se do Temišvara može stići uz jedno presedanje u Vršcu. Iako je festival u Umagu već iza nas, nije na odmet znati da prevoznik Lasta održava redovnu liniju za Umag. Od Novog Sada do Budve saobraća svakodnevno nekoliko prevoznika tako da možete da birate koji polazak vam najviše odgovara.

Polazak tim vam želi dobar provod i leto puno ljubavi!

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.