Fudeks ubuduće ulazi u MAS Novi Sad umesto Temerinske petlje

Na radosti svih Novosađana i ostalih putnika koji su do sada iz Novog Sada polazili za Beč ili Budimpeštu, autobusi Fudeksa će od sada koristiti Glavnu autobusku stanicu MAS, a ne stajalište Temerinska petlja, kao što je to do sada bio slučaj.

fudeks polasci MAS

Foto: Fudeks

Stajalište Temerinska Novi Sad

Putnici su do sada imali podeljena mišljenja kada je u pitanju stajalište Temerinska petlja. S obzirom na to da se stajalište nalazi na samom izlazu iz Novog Sada i u blizini auto-puta, nekim putnicima je polazak sa ove stanice nezgodan, kao i iskrcavanje na tom istom mestu. Međutim, putnici koji žive na Klisi ili u okolini su međunarodni polasci sa Temerinske petlje bili odlična opcija. Osim toga, u nedostatku perona, ovde putnicima nije imao ko da naplati peronsku kartu.

Polasci Fudeksa sa MAS-a

Iako neki prevoznici i dalje koriste stajalište Temerinska petlja u Novom Sadu, zvanična stanica za sve Fudeksove putnike iz Novog Sada biće MAS, Međumesna autobuska stanica. Tako će Fudeks sa MAS-a polaziti na relacijama Novi Sad Budimpešta, Novi Sad – Beč i Novi Sad Pariz. Za većinu putnika je ovo dobra vest, jer sa MAS-a imaju mnogo bolje veze sa svim ostalim delovima grada, nego što je to slučaj sa stajalištem Temerinska petlja.

Povoljna lokacija stajališta je naročito bitna kada su u polasci ili dolasci tokom sitnih sati, kao što je na primer dolazak Fudeksa iz Budimpešte četvrtkom, petkom i nedeljom u 4:00h u Novi Sad.


 

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.