Gitarijada, JazzIbar i Veseli spust: A šta vi radite od 26.juna do 02.jula?

Izgleda da su najzanimljivija događanja u našim gradovima rezervisana za kraj meseca juna. Iz Zaječara se čuju zvuci gitare, a sa Ibra saksofon i veseli veslači! Predstavljamo vam događaje u kojima će ove nedelje uživati i lokalci i njihovi gosti:

gitarijada

29.jun - 1.jul 2017 – Gitarijada u Zaječaru

Tokom tri dana Gitarijade, najavljeni su koncerti stranih i domaćih grupa. Između ostalih, na stadionu Kraljevica u Zaječaru pojaviće se Bajaga i Instruktori, Riblja Čorba, a za detaljnije informacije pogledajte kompletan program. Sjajna vest je da će Nikolić prevoz, kao sponzor događaja, obezbediti besplatan prevoz na Gitarijadu za sva tri dana iz tri grada. Polazak iz Knjaževca je u 19:30 h isped hotela „Timok“, iz Bora u 19:30 h ispred Doma kulture i iz Negotina u 19:30 h ispred Pedagoške akademije.

30.jun - 2.jul 2017 – Jazzibar

U Kraljevu će se po sedmi put održati internacionalni jazz festival Jazzibar, u oraganizaciji Kulturnog centra Ribnica. Tokom tri dana, na dve lokacije, u dvorištu "Francuske kuće" i na Trgu Sv. Save nastupiće izvođači iz nekoliko evropskih zemalja, a kompletan program možete proveriti ovde.

2. jul 2017 - Veseli spust

Veseli spust na Ibru je sve popularnija manifestacija i poslednjih godina okuplja oko 20.000 učesnika. Veliki broj različitih splavova i splavara započinje spust od srednjevekovnog grada Magliča i nakon 20 km duge rečne rute stiže do konačne destinacije – Kraljeva. U Kraljevu je i veče uoči spusta obeleženo sjajnom zabavom i karnevalskom atmosferom u samom gradu.

Sjajna nedelja je pred nama, dobro je provedite!

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.