Karta za Pariz: Ponedeljkom, Sredom i Subotom!

U poslednje vreme veliki broj putnika se opredeljuje za putovanje avionom na mnoge evropske destinacije, jer su avionske karte sve pristupačnije. Međutim, veliki broj naših putnika i dalje koristi autobuski prevoz, čak i za relacije duže od 1.000 kilometara. Za neke je autobus odlična solucija jer je prevoz prtljaga povoljniji, za druge je jedina opcija jer se boje letenja, a za treće je uvek bio i ostaće logičan izbor.

red voznje pariz

Beograd - Pariz sa Fudeksom

Zahvaljujući lojalnim putnicima, prevoznik Fudeks održava redovne polaske iz Beograda za Pariz čak tri puta nedeljno: ponedeljkom, sredom i subotom. Polazak iz Beograda je u 10:30h ujutru sa BAS-a, a dolazak u Pariz na stanicu Voyages Rada je u 12:00h (podne) narednog dana.

Red vožnje Beograd - Pariz

Pariz – Beograd povratak

Povratak iz Pariza, sa stanice Avenue de la République, za Beograd je organizovan utorkom, sredom i subotom. Autobus polazi u 8:00h ujutru, a stizanje u Pariz je predviđen narednog dana u 09:00h.

Red vožnje Pariz – Beograd

Autobuska karta za Pariz – cena i prodaja

Autobuska karta na relaciji Beograd – Pariz košta 13.200 din, a povratna karta iznosi 17.400 din za odrasle osobe. Penzioneri, deca i mladi od 13-26 godina imaju pravo na povlašćenu cenu karte, a sve detalje o kategorijama i cenama možete pronaći u našem redu vožnje i online prodaji autobuskih karata. Kartu za Pariz možete kupiti na svim Fudeksovim prodajnim mestima, pa tako i na našem sajtu.

Za bilo kakvu asistenciju oko kupovine autobuske karte online, slobodno nas kontaktirajte!

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.