Love Fest, RumFest i Bubijada: Počinje avgust!

Uskoro načinjemo još jedan letnji mesec! Sjajna događanja se organizuju na različitim lokacijama u Srbiji, tako da ćemo avgustovske vreline mnogo lakše podneti uz muziku i hladno piće.

bubijada sabac red voznje

03 - 05. Avgust Love Fest Vrnjačka Banja

Početak avgusta je u Vrnjačkoj Banji već tradicionalno rezervisan za muzički i umetnički događaj Love Fest, koji je nedavno uvršten među 18 najboljih festivala u Evropi! Tokom ova tri dana će na ukupno 5 bina nastupiti brojni domaći i strani izvođači.

Red vožnje za Vrnjačku Banju

 

02 - 03. Avgust RumFest Ruma

Tokom ova dva letnja dana, u Rumi će na gradskom trgu i u kulturnom centru "Brana Crnčević" biti sjajna atmosfera! U kulturnom centru će se održati izložba fotografija sa motivima vašara, a na gradskom trgu će nastupati Jelena Tomašević, NS Big bend i Garai sokak.

 

Red vožnje za Rumu

 

4 – 6. Avgust Bubijada Šabac

Kako najavljuje turistička organizacija Srbije, šabačka Bubijada će se održati na početku avgusta. Ovaj događaj se tradicionalno održava od 2002. godine, kada veliki broj učesnika, ljubitelja popularnog automobila Buba, defiluje ulicama Šapca do stare tvrđave, na kojoj se održavaju poligonske vožnje.

 

Red vožnje za Šabac

 

Tri manifestacije su samo deo onoga što se može posetiti u Srbiji početkom avgusta. Spisak svih manifestacija možete pogledati u kalendaru turističke organizacije Srbije, a za šta god da se odlučite, mi vam želimo sjajan provod!

 

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.