Manifestacije u Srbiji: Šta nas očekuje od 21 do 27. avgusta

Kraj avgusta je sve bliži, a nedelja pred nama najavljuje nastavak odličnih letnjih događaja! Velika Gospojina se tradicionalno proslavlja u Novom Bečeju, Nušićevi dani u Ivanjici, a u Manasiji se održavaju viteške igre!

novi becej red voznje

24-27. avgust: Gospojina Novi Bečej

Velikogospojinski dani „Gospojina 2017“ u Novom Bečeju će ove godine biti održani od 24 do 27.avgusta. U Novi Bečej će najpre doploviti Rečna flotila vojske Srbije, a biće otvorena i ulica zanatskog piva i gospojinski Poljo-fest. Tokom ova četiri dana najavljeni su koncerti grupa "Divlje jagode", "Riblja Čorba" i pevača Dženana Lončarevića i Ace Lukasa.

Red vožnje za Novi Bečej

24-27. avgust: Nušićijada Ivanjica

Nušićijada je fenomenalna manifestacija, koja se svake godine organizuje u Ivanjici i slavi život i delo našeg slavnog pisca Branislava Nušiča. Najavljen je sadržajan četvorodnevni program sa brojnim predstavama za decu i odrasle, radionice, nastup Zorana Kesića i muzički koncerti. Nušićijada je zaista nešto posebno!

Red vožnje za Ivanjicu

25-27. avgust: Just Out Manasija

Just Out je manifestacija međunarodnog karaktera, koja se održava u slavu despota Stefana Lazarevića i njegove zadužbine Manasije. Tim povodom, domaćini festivala, viteški red "Beli orlovi" dočekuju goste vitezove iz raznih zemalja i organizuju sadržaje u srednjevekovnom duhu. Sve goste očekuje spoj moderne i srednjevekovne muzike, dečije radionice, borbe vitezova, priprema srednjevekovnih specijaliteta i najfinije srpsko vino!

Red vožnje za Resavicu

Za pregled manifestacija na drugim lokacijama pogledajte kalendar događaja Turističke organizacije Srbije. Iskoristite poslednje dane leta i srećan put!

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.