Mi & Vi = Najbolji red vožnje u Srbiji i nove priče svaki dan!

Mi & Vi = Najbolji red vožnje u Srbiji i nove priče svaki dan!

 

Dragi (sa)putnici, pred svima nama je još jedna letnja sezona!

Znate i sami, to podrazumeva pojačanje broja autobuskih polazaka ka primorju, uvođenje letnjih vozova i naravno: Igre bez granica za dobijanje pravih informacija u pravo vreme! Sudeći po pitanjima koja nam svakodnevno postavljate, znamo koliko može biti komplikovano isplanirati putovanje, zbog velikog broja dezinformacija sa kojima se susrećete i telefona na koje se niko ne javlja. Kao i prethodnih godina, mi nastavljamo da radimo na usavršavanju informacija i usluga koje pružamo i pozivamo vas da nam se pridružite!

Leto 2017: Najpouzdaniji Red Vožnje i online prodaja karata

Naši administratori redovno rade na ažuriranju autobuskog i železničkog reda vožnje Srbije. Osim dugotrajne provere svih polazaka sa naše strane, koju vršimo direktno sa prevoznicima i autobuskim stanicama, u ovom zadatku ste nam od velike pomoći baš VI! Da, da, svi vi koji nam sa lica mesta dojavite kada vam  autobus "pobegne" pre objavljenog vremena ili kada vreme provedete čekajući prevoz, koji nikad ne stigne! Svaku vašu prijavu proveravamo i zahvaljujući vašim iskustvima sa terena, kao i našim stalnim proverama izbrisali smo preko 600 registrovanih polazaka  koji se održavaju "samo na papiru".
Dižemo čašu i sada slobodno možemo reći da je red vožnje koji prikazujemo za sve prevoznike najpouzdaniji koji se može naći u Srbiji!

 

Idemo dalje: Svaki dan je (vaša) nova priča!

Nastavljamo sa našom misijom i ovom letu pridodajemo novu akciju! Tokom tri vrela meseca, juna, jula i avgusta, objavljivaćemo svakodnevno nove priče koje su jednim delom inspirisane pitanjima koja ste nam do sada postavljali, ali i one za koje mi verujemo da će biti od koristi putnicima, turistima i svima koji se tako osećaju!

POZIVAMO VAS da učestvujete u našoj akciji i da nam dojavite koje teme bi vama bile od koristi, na koja pitanja niste pronašli odgovore i pred kakvim se putničkim dilemama nalazite. Budite slobodni, slušamo vas na:

info@polazak.com

i

Polazak Facebook stranici

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.