NOVO: Sve prigradske linije Beograda su na Polasku!

U našoj akciji unošenja prigradskih i lokalnih linija došao je red i na Beograd! Posao koji se ticao uvođenja svih prigradskih redova vožnje u pretraživač Polazak nije mali, ali su ga naši administratori uspešno završili!

avala red voznje

Prigradske linije, noćni autobusi i letnji red vožnje Beograda

U pretraživač smo uneli i dnevne i NOĆNE redove vožnji svih prigradskih linija Beograda! Ono što još uvek privodimo kraju jesu Lastine relacije do obodnih opština, ali svi ostali prigradski polasci, uključujući i one koje održava GSP, se vrlo lako mogu naći u našem pretraživaču. Polasci su ažurirani prema letnjem redu vožnje, a u rezultatima prikazujemo čak i noćne prigradske linije. Takođe, svaka linija je označena svojim brojem, pa tako na primer, možete videti kada iz Beograda za Batajnicu polazi prevoz sa brojem 706, a kada 703 za Batajnicu.

 

Red vožnje za Avalu, Kosmaj i Bojčinsku šumu!

Ono što je verovatno najzanimljivije svima koji vole okolinu Beograda je to što su ovim ažuriranjem obuhvaćeni i redovi vožnje do omiljenih izletišta Beograđana. Tako jednostavno možete proveriti red vožnje od Beograda do hotela "Avala" i samog vrha ove planine i videti sve polaske autobusa broj 400 koji od 1.maja do 31. avgusta prevozi putnike na ovoj relaciji. Ukoliko pretragu proširite na putovanje sa presedanjem, vrlo lako ćete dobiti i rešenje kako da prigradskim linijama stignete do Kosmaja i Bojčinske šume!

Nadamo se da ćete naći i vašu najčešću prigradsku destinaciju u našem pretraživaču. Mi nastavljamo dalje sa digitalizovanjem redova vožnje Srbije. A vi slobodno istražujte relacije, red vožnje nikada nije bio kompletniji!
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.