Najviše turističkih vaučera izdato za odmor na Zlatiboru

Ove godine se po treći put za redom dodeljuju besplatni vaučeri za letovanje u Srbiji, u okviru akcije koju sprovodi Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija. Turistička organizacija Zlatibora nedavno je objavila da je ove godine najviše domaćih turista preuzelo besplatne turističke vaučere za odmor baš na ovoj planini.

Zlatibor red voznje

Na Zlatiboru 80 % više vaučera nego prošle godine

Ne samo da je ove godine porastao broj izdatih vaučera za odmor na Zlatiboru, nego je veći i broj ugostiteljskih objekata koji učestvuju u ovoj akciji. Na Zlatiboru je ove godine do sada izdato 10.640 vaučera, što je za 80% vipe u odnosu na prošlu godinu. Osim toga, prethodne godine su smeštaj preko vaučera nudila 33 smeštajna objekta, a ove godine se u akciju uključilo 56 objekata ove vrste. 

Ponuda Zlatibora sve veća

Planina Zlatibor beleži konstantan porast poseta, pa se u skladu sa tim i receptivni kapaciteti u ovom turističkom centru šire. Tržni centar koji se gradi u samom centru naselja Zlatibor je već u poodmakloj fazi, a novi hoteli niču kako na brdu Obudojevica, tako i na obodima naselja. Jedan od najnovijih planova za proširenje ponude na Zlatiboru je i izgradnja Gold Gondole, koja će povezati centar naselja sa vrhom Tornik. Najavljeno je da će gondola biti najduža na Balkanu i da će samim tim Zlatibor privući još više posetilaca.

Bez obzira na to odakle polazite, autobuski polasci za Zlatibor iz svih mesta Srbije su u našem pretraživaču. Srećan put i lep provod želimo!

 

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.