Niže cene autobuskih karata za Mađarsku, Austriju i Italiju usled promena u kursu

Nismo navikli na česte vesti o snižavanju cena autobuskih karata, bilo da je reč o iznosu u dinarima ili evrima. Međutim, dobre zanimljive vesti stižu od prevoznika koji svoje cene usklađuju u odnosu na kurs evra. Vrednost dinara u odnosu na evro je poslednjih dana porasla, pa su cene autobuskih karata kod prevoznika koji tarife usklađuju sa kursom evra sada za nijansu niže nego što su bile. Prevoznik Fudeks je uskladio sve svoje cene prema novom kursu, pa je tako došlo do smanjenja cena pojedinih autobuskih karata u dinarima za oko 100-200 dinara, u zavisnosti od relacije.

autobuske karte fudeks

Autobske karte za Beč i Budimpeštu 3.000 din

Cene karata u evrima su ostale iste, ali su karte u dinarima povoljnije nego što su bile, tako da karta za Beč i Budimpeštu sada košta 3.000 dinara. Usklađivanje kursa je uticalo i na sniženje cena u dinarima za autobuske karte za Italiju, Makedoniju i Francusku. Razlika nije velika, ali putnicima koji kupuju više karata ili putuju često na ovim relacijama će se svakako nove cene dopasti više od prethodnih.

Cene autobuskih karata za Crnu Goru nepromenjene

Autobuske karte za Crnu Goru nisu menjane, pa tako karta do svih mesta na crnogorskom primorju u jednom smeru košta 3.100 dinara, a povratna iznosi 3.900 dinara. Autobuska karta za decu do 12 godina košta 2.200 dinara u jednom smeru, dok povratna karta košta 3.100 dinara.

Autobuske karte prevoznika Fudeks su dostupne u online prodaji na našem sajtu, po identičnim cenama kao kod prevoznika, a sve nedavne promene u cenama su ažurirane. Proverite cene Fudeks autobuskih karata za omiljene relacije!

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.