Novi Sad Budimpešta – Red vožnje i autobuske karte

Od Novog Sada do Budimpešte možete stići i vozom i autobusom, svakoga dana! Ako proverite aktuelni red vožnje Novi Sad Budimpešta, videćete da na ovoj relaciji svakoga dana polazi tri voza i dva autobusa. Jedini autobuski prevoznik koji ima direktne linije za Budinpeštu je Fudeks.

novi sad budimpesta red voznje

Red vožnje Novi Sad Budimpešta

Vozovi sa Glavne železničke stanice u Novom Sadu polaze u 9:04h, 13:01h i u 23:18h. Putovanje vozom traje između 6,5 i 8 sati, a karta košta 1.510 dinara. Za one koji bi da stignu brže do Budimpešte je možda bolja opcija autobus (pod uslovom da nisu gužve na granicama), pa tada putovanje od Novog Sada do mađarske prestonice traje nešto više od 4 sata. Autobusi Fudeksa polaze svakog dana u 9:15h ujutru i u 22:25h uveče sa MAS Novi Sad.

 

Red vožnje Budimpešta Novi Sad

Važeći red vožnje Budimpešta Novi Sad nam prikazuje iste opcije za povratak, kao i u odlaznom smeru. Putnicima su na raspolaganju tri voza i dva autobusa na dan. Voz iz Budimpešte polazi u 8:05h, u 11:04h i u 22:25h. Autobusi iz Budimpešte polaze u 12:00h (podne) i u 23:00h, sa stanice Nepliget. Dolazak na MAS Novi Sad je nakon nešto više od 4 sata putovanja.

 

Cena autobuske karte Novi Sad Budimpešta

Autobuska karta od Novog Sada do Budimpešte prevoznika Fudeks košta 3.000 dinara u jednom smeru. Povratna karta za odrasle iznosi 4.800 dinara, a deca od 6 do 10 godina povratnu kartu plaćaju 3.360 dinara.

Sve autobuske karte su dostupne i u našoj online prodaji!

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.