Novo na “Polasku” - Mape sa lokacijom autobuskih i železničkih stanica!

Da li vam se dešavalo da treba da putujete sa stanice na kojoj do sada nikada niste bili i da imate poteškoće da je pronađete. Naravno, verujemo da nije toliki problem pronaći BAS ili Glavnu železničku stanicu u Beogradu, ali ima stanica koje nisu toliko prometne i popularne, pa je često pravi izazov locirati ih. Upravo zbog toga, počeli smo sa novom akcijom na našem sajtu! Lociraćemo sve stanice na mapi i prikazati ih u okviru informacija koje već pružamo o autobuskim i železničkim stanicama!

lokacija stanice

Šta nas je podstaklo na lociranje stanica?

Dakle, jasno nam je da putnici najčešće nemaju dilemu o lokaciji glavnih stanica u većim gradovima, ali neke manje poznate stanice umeju izazvati pravu konfuziju kada se kreće na put. Veoma često smo dobijali mejlove zbunjenih putnika sa pitanjima gde je, na primer, autobusko stajalište “Temerinska petlja” u Novom Sadu, odakle polaze Fudeksovi autobusi za Budimpeštu i Beč. Još jedan od primera čestih nedoumica putnika, koji nam se obraćaju, su i lokacije pojedinih stanica u Krnjači.

Neke autobuske i železničke stanice su već na mapi!

Akcija je nova i još uvek nismo kompletirali lokacije svih stanica o kojima inače pružamo kontakt informacije i prikaz polazaka i dolazaka. Neke stanice su već unete u mape, pa tako možete testirati da li je stanica koju vi nejčešće koristite u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kruševcu ili Pančevu već na mapi!

Nakon što smo uneli lokalne redove vožnje za veliki broj opština u naš pretraživač, lociranje stajališta je naša nova i sveža inicijativa. Nadamo se da će vam nove informacije na našem sajtu koristiti, ovo je tek početak!

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.