Novo u redu vožnje: Lokalni polasci za skoro 50 opština u Srbiji!

Bilo da ste međunarodni, međugradski ili lokalni putnik, verujemo da će vam naše novosti dobro doći! U pretraživač smo uneli red vožnje lokalnog prevoza za gotovo pedeset opština u Srbiji!

Šta je lokalni ili opštinski prevoz?

lokalni prevozU nekim opštinama, lokalni prevoz postoji na inicijativu samih prevoznika, dok je u nekim gradovima i opštinama organizovan od strane lokalne samouprave. Karakteristično je to što linije ne izlaze van granica opštine i često imaju specifične režime saobraćanja. Tako, na primer, mogu da prate smene u lokalnoj školi ili pijačne dane, a često zalaze i u najudaljenija sela, kako bi ih spojila sa centrom opštine. Ovo su naselja u kojima se prevoz odvija ponekad samo jednom ili dva puta nedeljno, a tokom zime, ukoliko su jake snežne padavine, dešava se da se polasci uopšte ne realizuju.

Skoro 50 opština je već obuhvaćeno, a mi? Nastavljamo dalje!

Baš zbog ovih specifičnosti, znamo koliko je ovaj prevoz važan za lokalno stanovništvo, pa smo se aktivirali u cilju još boljeg informisanja putnika i u naš pretraživač uneli lokalni red vožnje za skoro 50 opština! Za sada su to: Ada, Aranđelovac, Aleksinac, Babušnica, Bač, Bačka Palanka, Bačka Topola, Bački Petrovac, Bajina Bašta, Bela Palanka, Bor, Brus, Ćićevac, Ćuprija, Despotovac, Gadžin Han, Golubac, Inđija, Jagodina, Kanjiža, Kikinda, Kladovo, Knjaževac, Kovačica, Kovin, Krupanj, Kruševac, Kučevo, Kuršumlija, Lebane, Ljig, Ljubovija, Mali Zvornik, Negotin, Nova Varoš, Novi Kneževac, Novi Pazar, Paraćin, Prokuplje, Smederevska Palanka, Sudrulica, Svrljig, Veliko Gradište i Žabalj. Osim na našem sajtu, red vožnje možete pretraživati i u našoj besplatnoj android aplikaciji.
 
Kažemo "za sada" sa razlogom. Naša akcija se ovde ne završava! Nastavljamo sa digitalizacijom reda vožnje i za ostale opštine, kako bismo objedinili sve dostupne  informacije o kopnenom saobraćaju Srbije na jednom mestu! 
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.