Polasci za Kosmaj: Predlog za beg iz grada vikendom!

Kada smo kompletirali prigradske polaske u našem redu vožnje, uvrstili smo redove vožnje za jednu od najatraktivnijih planina u okolini Beograda, Kosmaj. Ukoliko planirate da za vikend pobegnete iz grada u hladovinu ove planine, možete proveriti red vožnje javnog prevoza za Kosmaj.

kosmaj red voznje

Red vožnje Beograd Kosmaj

Ukupno šest autobuskih polazaka skoro svakog dana definiše Kosmaj kao glavno odredište. Iz Beograda za Kosmaja nema direktnih autobuskih linija, ali ukoliko u našem pretraživaču proširite pretragu na polaske sa presedanjem, videćete koje su vam najbolje opcije za dolazak na Kosmaj autobusom. Presedanje u Mladenovcu ili Sopotu je neizbežno, a prevoznik Lasta održava linije od ova dva mesta dalje do Kosmaja.

Povratak Kosmaj Beograd

Sa Kosmaja za Beograd se možete vratiti jednim od sedam polazaka koji gotovo svakodnevno kreću sa ove planine. Autobusi prevoznika Lasta polaze tokom čitavog dana prema prestonici. Prvi polazak sa Kosmaja je u 7:28h ujutru sa stanice Kosmaj planina – Borići i na ovom polasku biste morali promeniti autobus u Sopotu, kako biste nastavili dalje ka Beogradu. Poslednji polazak je u 17:30h sa stanice Kosmaj planina – Zlatar. Nakon krakte pauze od 7 minuta na stanici Mladenovac i presedanja, u Beograd biste ovom "vezom" mogli stići u 19:15h.

Iskoristite vikende i prijanto vreme. Provedite tople dane na planini, srećan put!

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.