Požarevac – Mestre: Red vožnje i cene karata!

Kada planirate put za Veneciju u svojoj režiji, jedna od opcija je putovanje autobusom do susednog mesta Mestre. Veliki broj naših ljudi koji u Italiju često putuju zbog posla koriste baš ovu liniju, čiji red vožnje možete pronaći u našem pretraživaču. Autobuske karte Fudeksa za ovu relaciju možete rezervisati i kupiti putem interneta u našem online sistemu.

venecija mestre red voznje

Požarevac Mestre red vožnje

Autobus Fudeks za Mestre polazi četri puta nedeljeno sa stajališta ispred autobuske stanice u Požarevcu, utorkom, četvrtkom, petkom i nedeljom. Utorkom i petkom autobus iz Požarevca kreće u 13:00h i nakon putovanja preko Hrvatske, Slovenije i Italije, u Mestre stiže u 2:00h posle ponoći. Četvrtkom i nedeljom autobus polazi u 17:30h sa istog mesta i stiže u Mestre narednog dana u 6:00h. Kompletniji pregled polazaka na ovoj liniji možete proveriti u redu vožnje Požarevac - Mestre.

 

Mestre Požarevac red vožnje

Povratak iz Italije Fudeks organizuje pet puta nedeljno, prema aktuelnom redu vožnje Mestre Požarevac. Sa stanice Stazione FS (Hotel Plaza) Fudeksov autobus polazi za Srbiju ponedeljkom, sredom, četvrtkom, petkom i subotom u 18:15h. Dolazak u Požarevac za polaske ponedeljkom i petkom predviđen je narednog dana rano ujutru, u 5:00h. Sredom, četvrtkom i subotom putovanje traje malo duže, pa je dolazak iz Mestre u Požarevac predviđen narednog jutra u 7:00h.

Autobuska karta za Mestre

Cena autobuske karte na liniji Požarevac – Mestre košta 4.800 dinara, dok povratna karta iznosi 9.600 dinara. Autobuske karte za Mestre možete kupiti na svim Fudeksovim prodajnim mestima, pa i na našem sajtu.

Sve detalje o autobuskoj karti možete proveriti u našem internet sistemu za prodaju, a za bilo kakva pitanja budite slobodni da nam se javite!

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.