Prigradski prevoz svih opština Srbije!

Samo na Polazak.rs: Prigradski prevoz za JOŠ 42 opštine!

 

U decembru prošle godine smo započeli novu akciju u cilju pružanja što kompletnijeg reda vožnje Srbije i u naš pretraživač smo uneli lokalne polaske za skoro pedeset opština u Srbiji.

Danas, 6 meseci kasnije, možemo da vas obradujemo još 42 opštine koje pokrivamo redovima vožnje!

Naša misija je nastavljena i kontinuirano radimo na unošenju polazaka u interaktivni pretraživač na našem sajtu. Uloga lokalnog reda vožnje naročito nalazi svoju primenu ne samo na kraćim rastojanjima, već i kada pretražujete polaske sa presedanjem za duže relacije. U tom slučaju sistem vam može ponuditi kombinaciju prigradskog sa međugradskim ili međunarodnim polascima.

42 opštine – stotine novih linija!

Osim gotovo pedeset opština čiji su na redovi vožnje na raspolaganju našim korisnicima još od prošle godine, sada sa ponosom možemo da predstavimo i poslednje vesti - red vožnje za sledeće opštine:

Aleksandrovac, Apatin, Bojnik, Bosilegrad, Bujanovac, Dimitrovgrad, Gornji Milanovac, Ivanjica, Koceljeva, Kula, Majdanpek, Novi Bečej, Petrovac na Mlavi, Plandište, Priboj, Prijepolje, Raška, Ražanj, Rekovac, Ruma, Senta, Sombor, Srbobran, Sremska Mitrovica, Stara Pazova, Subotica, Svilajnac, Šabac, Šid, Temerin, Titel, Topola, Trgovište, Trstenik, Tutin, Užice, Valjevo, Varvarin, Velika Plana, Vladičin Han, Vladimirci i Žagubica.

Da podsetimo: ŠTA je lokalni ili opštinski prevoz?

Linije lokalnog prevoza saobraćaju na teritoriji određene opštine i obično prate životni ritam lokalnog stanovništva. Prevoz se često organizuje u vreme pijačnih dana, u skladu sa školskim smenama i naročito povezujući najudaljenija sela sa centrom opštine. Za ove udaljene krajeve, lokalni prevoz je izuzetno značajan, jer nije retka pojava da se određena linija održava samo jednom ili dva puta nedeljno, a za lokalce često predstavlja i jedinu opciju za odlazak do pošte, ambulante, apoteke...Tu nije kraj, naša akcija se nastavlja!

Testirajte nas, potražite vaše mesto u našem redu vožnje i možda vas iznenadimo!

Istražujte Polazak!

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.