Prolećna putovanja - Kuda za Uskrs ili Prvi Maj?

Proleće je savršeno doba godine za otkrivanje najlepših destinacija u Evropi. Iskoristite uskršnje i prvomajske praznike na pravi način! Počnite da planirate svoje sledeće putovanje danas uz polazak planer putovanja.

 

Izlet u Veneciju

Započnite svoje putovanje za 1. Maj vožnjom Grand kanalom; vodeni taksi (linije vaporetto 1) će vam dati savšen prvi pogled na Veneciju, tako da napravite mentalnu sliku mesta koja kasnije želite da posetite.

Trg i Bazilika Sv Marka su impresivni za razgledanje, možete i prošetati do Ponte de Rialto mosta, najstarijeg u Veneciji i marketa pored njega i probati tipičnu venecijansku street hranu.

Za sve one koji vole da čitaju, nezaobilazna je i Acqua Alta knjižara, zanimljiva zbog toga što tu knjige nisu samo za čitanje, od njih su napravljene i stepenice, one oblažu zidove, a verovali ili ne zbog čestih poplava čuvaju se u kadama i gondolama! Autobuska karta za Veneciju je dostupna na našem sajtu.

 

Informacije o povoljnom smeštaju možete pogledati ovde.

Putovanje-Beograd-Venecija

 

Putovanje u Amsterdam

 

Da li poznaješ ikoga ko se iz Amsterdama vratio razočaran? Ne poznajemo ni mi! Ovo je grad u kome svako može pronaći zabavu po svom ukusu! Nezaobilazno je odredište za sve avanturiste koji su željni dobrog provoda, a spada i u porodične destinacije zbog bogate kulturne ponude i čuvenih muzeja. Ukoliko je Amsterdam i na tvojoj listi gradova koje moraš videti, sada je pravo vreme! U ovo doba godine je najlepši, a svoju kartu za prolećno putovanje u Amsterdam možeš kupiti online.

 

 Beograd – Amsterdam Pročitaj više ovde.

 

Pronađite jeftine hotele u Amsterdamu na sledećoj stranici.

 

Prolecno-putovanje-Beograd-Amsterdam

Krstarenje Split

Voliš žurke, koktele i dobar noćni život? Preporučujemo Split, idealno mesto za spring break i mlade koji žele dobar provod. Osim klasičnih klubova i diskoteka, postoje i žurke na kruzerima, posle ludnice odmarajte se na palubi i upijajte zrake prolećnog sunca.

 

Za one koji smognu snage i za dnevne aktivnosti predlažemo izlet do Dubrovnika ( iliti King’s Landing ko gleda Game of Thrones). Grad je pun muzeja i festivala, restorana i taverni.Uživajte u umirujućem šumu vodopada u Krka nacionalnom parku Ili u izletu do Klis tvrđave sa specijalnim Game of Thrones obilaskom. Ova tvrđava je jedna od lokacija za snimanje kultne serije, konkretno za grad Meereen. Ukoliko si spreman/na za party, ovde možeš rezervisati svoju e-kartu za Split.  

 

Najbolji smeštaj u Splitu možeš videti ovde.

 

Autobus-za-Split

 

Vikend putovanje : Beograd-Bratislava-Prag

 

Ako voliš ekskurzije i istraživanja novih destinacija kao backpack-er, relacija Beograd-Bratislava-Prag će biti savršena za tebe.

 

Bratislava, prestonica Slovačke je na jedinstvenoj poziciji između Austrije i Mađarske, vrlo često usputna stanica kada se putuje od Praga do Budimpešte, ali sama po sebi vrlo zanimljiva i vredi je upoznati. Neke od popularnih atrakcija su UFO most, 7 po dužini viseći most, katedrala svetog Martina gde je krunisano 19 kraljeva i kraljica, Plava crkva u art nouveau stilu, sa svojim pastelnim bojama i plavim krovom. Kada se umoritš od pešačenja i razgledanja, svrati na osveženje u Urban Space – kafić-knjižaru koja osim divnog enterijera ima i ukusnu kafu i veliki izbor knjiga na engleskom.

 

Uporedite popularne hotele u Bratislavi.

Autobus-za-Bratislavu

 

 

Jedan od najboljih načina da se upozna Prag je kroz šetnju, tako ćeš najbolje upiti prelepu arhitekturu i prolećnu atmosferu. Poseti Praški dvorac, najveći srednjovekovni zamak na svetu. Ako si fan Franca Kafke, koji je rođen u Pragu, možeš posetiti Kafkin muzej ili ići u obilazak grada onako kako ga je Kafka video. “Kuća koja pleše” je još jedna zanimljiva arhitektonska atrakcija, sagrađena polovinom 90ih i u potpunom je kontrastu sa barokom i art nouveau stilom tog naselja. Kažu da zgrada liči na par plesača i u početku je bila kontroverzna za lokalno stanovništvo, ali sada se Prag ne može zamisliti bez nje. Do Praga i Bratislave lako i bezbedno možeš stići uz Lastu.

 

Ovde možete videti koji su najpovoljniji hoteli u Pragu.

Autobus-za Prag

 

Provedi Uskrs i 1. Maj uživajući u prolećnom putovanju kroz Evropu. Polazak tim ti želi srećne praznike!

polazak-jeftine-autobuske-karte

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.