Putovanje autobusom do Beča – svaki dan uz Fudeks!

U slučaju da ste i vi među onim putnicima iz Srbije koji vole da provedu vikend u autrijskoj prestonici, možete proveriti red vožnje autobusa i vozova za Beč u našem pretraživaču. Bilo da vas je privukla raskoš Šenbruna ili šoping u Parndorfu, obradovaće vas svakodnevni polasci Fudeks prevoznika za Beč.

fudeks autobus za bec

Beograd – Novi Sad – Beč

Fudeksov autobus iz Beograda za Beč polazi svakog dana u 8:00h ujutru sa stanice BAS Beograd, a iz Novog Sada u 9:15h sa glavne novosadske autobuske stanice - MAS NS. Putovanje autobusom do Beča od Beograda traje 9 sati i na stanicu Blaguss (VIB) u Beču se stiže u 17:00h istog dana.

Beč – Novi Sad – Beograd

Na povratku iz Beča takođe postoje svakodnevni polasci za Novi Sad i Beograd. Svakog jutra u 9:00h sa stanice Blaguss (VIB) polazi Fudeksov autobus i u Novi Sad stiže istog dana u 16:30h, a u Beograd u 17:30h.

Cena autobuske karte za Beč

Autobuska karta u jednom smeru za Beč košta od 3.000 dinara, a povratna karta na ovoj liniji košta 4.800 dinara za odrasle i 3.360 dinara za decu od 6 do 10 godina. Deca do 6 godina ako nemaju posebno sedište u autobusu ne plaćaju kartu. Autobuske karte prevoznika Fudeks su u onlajn prodaji na našem sajtu, pa ih možete obezbediti već danas putem svog mobilnog telefona, tableta ili lap topa. Za bilo kakvu asistenciju oko kupovine karata, stojimo vam na raspolaganju. Srećan put!

 

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.