Red vožnje II powered by Polazak.com

 

Nova „Red vožnje“ aplikacija za smartphone uređaje je spremna!

Često putujete?

Potrebne su vam informacije o polascima ka određenoj destinaciji, a nemate pristup ili vremena da tragate na desktop računaru?

Ne želite da pamtite sve potrebne podatke, ili ste jednostavno posvećeni ekologiji i ne odgovara vam da sa sobom nosite tuce papira sa beleškama?

Polazak.com vam sa ponosom predstavlja naslednika dosadašnje smartphone aplikacije koja vam omogućuje da bilo gde da se nalazite, lako, preko svog pametnog uređaja pristupite našoj bazi redova vožnje i svim ostalim podacima koje sajt Polazak.com nudi! Svi provereni podaci na koje ste navikli od sada su vam na dohvat ruke, na vašem mobilnom telefonu.


 

Šta je novo?

Za vas smo pripremili potpuno novi vizuelni identitet aplikacije, u skladu sa načelima kojima smo se vodili prilikom izrade samog sajta Polazak.com.

Osim toga, tu su ažurirani podaci za 2014/2015 godinu o redovima vožnje kako domaćih, tako i stranih autoprevoznika.

Sa novom aplikacijom cilj nam je bio da korisnicima omogućimo da im se pri ruci nađu sve opcije koje bi im inače bile dostupne putem našeg sajta. U skladu sa tim, omogućili smo korišćenje aplikacije kako na srpskom, tako i engleskom i mađarskom jeziku, pregled itinerera i naravno opciju povezivanja sa presedanjem kako biste na jednom mestu saznali kako stići do željene destinacije, čak i ukoliko do nje ne postoji direktna veza. Sve to kako bismo vašu pretragu učinili bržom i efikasnijom i olakšali vam da dođete do potrebnih informacija i konačno, do krajnje destinacije.

Kategorija Autobuske stanice vam donosi mogućnost da surfujete kroz virtuelne displeje svih registrovanih autobuskih stanica u Srbiji. Na ovaj način vrlo jednostavno možete pratiti sve polaske i dolaske na određenu stanicu, što može biti od izuzetne koristi ukoliko očekujete rodbinu, ili pak pošiljku iz inostranstva ili drugog grada. Dobrodošli na virutelne perone autobuskih stanica u Srbiji!

Kategorija Prevoznici omogućuje i pregled liste prevoznika sa svim osnovnim podacima koji vam mogu zatrebati, kao i utiske putnika, što vam može pomoći prilikom odabira prevoznika. Uključite se i sami u rangiranje prevoznika po ponuđenim kategorijama i pomozite ostalima da lakše donesu odluku pri odabiru kome će poveriti svoje putovanje.

Za sve one koji često putuju na istoj liniji, tu je opcija Favoriti koja vam omogućuje da sačuvate i brzo pristupite pregledu redova vožnje za linije koje najčešće koristite. Osim toga, sve pretrage koje ste ranije vršili biće sačuvane i spremne ukoliko vam opet zatrebaju u kategoriji Istorija pretrage.

Budite uvek u toku, budite sigurni da su vam sve potrebne informacije za put prema bilo kojoj destinaciji u zemlji i inostranstvu uvek dostupne. Budite među prvima koji će testirati našu novu, unapređenu aplikaciju! Ispratite navedene instrukcije i uključite se u završnu fazu priprema za objavljivanje konačne verzije nove aplikacije.

Aplikacija Red vožnje powered by Polazak.com, uskoro dostupno i na Google Play Store!

Vodič za instalaciju:

1. Ukoliko Vam je na telefon instalirana Polazak v1.x.x.  verzija, prvo je obrišite i nakon toga samo započnite instalaciju novog app-a.
2. Skinite instalacioni fajl: Download
3. Kopirajte u telefon
4. Pokrenite instalaciju
5. Ukoliko nije dozvoljena na Vašem telefonu ("Unkonw location"), podesite da bude dozvoljeno.
To možete uraditi na sledeći način:  https://www.youtube.com/watch?v=Q7kS1UwvXkg

6. Otvorite aplikaciju i prepustite se pripemama za vaš put

Obavestite nas o vašim utiscima, sugestijama i kritikama kako bismo bili još bolji!

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.