Red vožnje do aerodroma Nikola Tesla: Proverite u Polasku!

S obzirom na to da smo već objavili da smo u red vožnje Polazak uneli i sve prigradske linije Beograda, u našem pretraživaču redova vožnje možete pronaći i polaske iz Beograda za Aerodrom Nikola Tesla.

aerodrom red voznje

Linija A1 Beograd - Aerodrom Nikola Tesla

 

Polaske na liniji A1 od Beograda do aerodroma održava prevoznik Banbus. Svakog dana veliki broj polazaka autobusa A1 kreće sa početne stanice Slavije, pa preko stanice kod Glavne železničke stanice i Fontane na Novom Beogradu ide ka aerodromu. Aerodrom je od Slavije udaljem malo više od 20 kilometara, a Banbus ovu razdaljinu pređe za 35 minuta.

 

Linija 72 Beograd - Robni terminal i Terminal 1

 

Na liniji 72 GSP-a svakodnevno se održavaju česti polasci sa stanice Zeleni venac do Terminala 1 na aerodromu Nikola Tesla. Zeleni venac je od aerodroma udaljen oko 17 kilometara i GSP-ov autobus broj 72 do krajnjeg odredišta stigne za 46 minuta. Pre nego što stigne do Terminala 1, autobus 72 staje i na stajalištu Robni terminal aerodroma. Na ovoj liniji GSP otpremi čak 37 polazaka dnevno. Poslednji polazak sa stanice Zeleni venac je u 23:40h, a prvi jutarnji polazak je u 4:00h. 

 

Kompletiranjem redova vožnje prigradskih linija otvorili smo mogućnost još kompletnijeg prikazivanja polazaka u javnom saobraćaju Srbije. Uz pomoć opcije za isključivanje pretrage za direktne linije, možete dobiti kompleksnije polaske sa presedanjem i kombinovanjem međugradskog i prigradskog prevoza. Nijedan red vožnje u Srbiji trenutno nije kompletniji. Istražite ga, verujemo da će vam koristiti.

 

 

 

 

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.