Red vožnje za Markovačko jezero – Oaza nadomak Mladenovca

Markovačko jezero je jedno od izletišta koje Beograđani i Mladenovčani rado posećuju, naročito oni koji se bave ribolovom. Ova malena oaza smeštena je 6 kilometara južno od Mladenovca i oko 60 kilometara od centra Beograda. Pripada selu Markovac, ispod padina planine Kosmaj.

Beograd – Markovačko jezero

Do stanice kod Markovačkog jezera, koja se tačno naziva Crkvine kod Mladenovca-Jezero, se svakodnevno može stići Lastinom prigradskom autobuskom linijom. Kada u našem redu vožnje pretragu proširite na polaske sa presedanjem, biće vam prikazane najbolje opcije kako prigradski prevoz možete iskombinovati do krajnje destinacije Makovačkog jezera. Ukoliko krećete autobusom iz Beograda, presedanje možete očekivati u Mladenovcu, sa kratkim čekanje od 8 do 18 minuta.

Markovačko jezero – Beograd

Autobusi na povratku sa stanice Crkvine kod Mladenovca – Jezero za Beograd polaze ređe, tako da u ovom smeru možete iskombinovati samo jedo putovanje sa presedanjem do Beograda. Međutim, sa ostalih stanica iz Markovca za Mladenovac polazi 14 polazaka dnevno, koji se u Mladenovcu vrlo lako mogu kombinovati sa daljom vezom za Beograd.

Osim vikend izleta, najatriktivnija dešavanja na Markovačkom jezeru su ribolovačka takmičenja. Ukoliko se zaputite u ovaj kraj, želimo vam dobar provod! U međuvremenu, mi nastavljamo da digitalizujemo prigradski red vožnje svih gradova u Srbiji!


 

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.